Blokhus

Spisesteder og selskabslokaler klar til nye tider

De nye restriktioner om, at barer, cafeer og restaurationer skal lukke klokken 22, samt at gæster og personale skal bruge mundbind, med mindre de sidder ned, er ved at blive implementeret som hverdag hos blandt andre Kulturhuset Blokhus.

Overholder alle regler
– Vi er meget obs på, at vi lever op til alle regler med afstandskrav og mundbind og har en øget skiltning, så både vi selv og gæsterne husker reglerne, fortæller indehaver John Andersen om restriktionerne, der varer til og med 4. oktober

Vænner sig til det
– I starten var det lidt underligt og kejtet at skulle benytte mundbind i restauranten og selskabslokalerne, men man vænner sig hurtigt til det, og det går fint, forklarer han.
De nye regler har haft en lille indflydelse på selskaber og arrangementer i Kulturhuset.

Klar til at hjælpe
– Der er en lille del, som vælger at udskyde deres fester, og det er også fornuftigt nok. Men vi er klar til at hjælpe de planlagte fester med de nødvendige justeringer, så de stadig bliver til gode oplevelser, siger John Andersen.
Han nævner som et eksempel et bryllup, som jo også skal slutte klokken 22.
– Det ville svært at nå at danse af inden klokken 22. Derfor har vi hjulpet til med at festen blive rykket frem, så man stadig når at få en god lang fest, fortæller han.

Anita Michaelsen tager det med et smil. Arkivfoto: Vores Jammerbugt

Tager det med et smil
Hos Kunstcafeen i Blokhus tager man også det hele med et smil, selv om det er svært se på grund af mundbindet, fortæller Anita Michaelsen.
Hun oplyser på cafeens Facebookside at:
Udenfor på terrassen er der ikke krav om at bære mundbind.
Vi beder jer derfor alle medbringe egne mundbind, som skal påføres inden indgang til cafeen. Har man ikke fået medbragt mundbind ved ankomst, kan der købes et i cafeen for 5,- kr.
Vi glæder os som altid til at byde jer velkommen i cafeen, hvor alt andet vil være som det plejer.

Læs om fantastiske oplevelser og events