Pandrup

Stålsatte Jammerbugt FC forsvarer 1. pladsen

(Foto: Glenn Rask scorer til 2-0)
Fodbold 2. division, gruppe 1
Jammerbugt FC – Aarhus Fremad: 3-0 (1-0)

1-0 (38.) Selvmål
2-0 (54.) Glenn Rask
3-0 (65.) Max Møller

Med en flot arbejdsindsats, disciplin og tro på egne styrker sikrede Jammerbugt FC sig lørdag eftermiddag 17. april en fortjent og vigtig sejr hjemme mod ellers altid genstridige Aarhus Fremad.

Kan nu se opad
Dermed forsvarede Jammerbugt FC sin fornemme 1.plads i 2. division og slog et lille hul på 4 point ned til forfølgerne fra B. 93, der spillede uafgjort ude mod Næsby.
Med 7 kampe tilbage har Jammerbugt FC dermed 13 points forspring ned til 7. pladsen.
– Derfor må vi nu tro på, at vi er med i top 6, og vi kan begynde at kigge op ad, konstaterer en glad cheftræner, Bo Zinck.

Jubel efter scoring af Glenn Rask. Foto: Vores Jammerbugt

Satte et hårdt pres
Aarhus Fremad havde bolden mest i kampens første 10 minutter, og målmand Marcus Bundgaard  måtte hive en stor redning frem efter 8 minutter, men med et højt pres åd Jammerbugt FC sig hurtigt ind i kampen.
Hjemmeholdet lykkedes nemlig med det høje pres og vandt langt de fleste dueller.
Ved målspark ville Aarhus Fremad spille bolden ud af feltet, men hjemmeholdets hårde pres tvang gæsterne til alligevel at slå en lang bold, og hvis ikke bolden blev vundet af Jammerbugt FC  i første omgang, så blev den det helt sikkert i 2. omgang, da Aarhus Fremad efter forsøg på det mislykkede korte opspil stod for langt tilbage med sin midtbane.

Bolden på vej i nettet ved den første scoring. Foto: Vores Jammerbugt

Farlige på dødbolde
Og allerede efter 10 minutter var Bardhec Bytyqi  tæt på kampens først mål.
Desuden var Jammerbugt FC som altid farlige på dødbolde og flere gange tæt på at score efter hjørnespark.
Det var også efter en dødbold, at hjemmeholdet kom foran. Gæsternes Martin Mikkelsen begik et frispark midt på egen banehalvdel mod en energisk spillende og tændt Morten U. Thomsen.
Det tog Sead Gavranovic sig af, og hans skud blev med hovedet snittet i mål af en Aarhus Fremad-spiller.

Den tyske investor Klaus Müller overværede også sejren. Foto: Vores Jammerbugt

Flere scoringer
Efter pausen kom gæsterne bedre ud og prøvede at tage fat i spillet.
Men i stedet scorede Jammerbugt FC igen.
Max Møller pressede Aarhus-forsvaret godt for at få fat i en ellers håbløs bold, og det lykkedes angriberen at opnå et hjørnespark.
Det blev slået bagerst i feltet, hvor bolden blev sendt ind over igen, og Glenn Rask, der spillede en rigtig god kamp, dukkede op og scorede til 2-0.
To minutter senere havde Aarhus Fremad et skud på undersiden af overliggeren, men i stedet blev det 3-0 ved Max Møller kort efter, da han i højre side trak ind i feltet og fik afsluttet.

Bolden i nettet, 1-0. Foto: Vores Jammerbugt

Positivt på flere fronter
– Vi havde virkelig styr på dem i 1. halvleg, mens vi i 2. halvleg kommer til at stå lidt for langt tilbage, men vi viser igen gode takter, siger Bo Zinck.
Han tøver ikke med at kalde det en rigtig flot sejr – særligt set i lyset af alt den omtale om et salg af Jammerbugt FC, der har været i dagene op til kampen.
– Det gør sejren endnu større. Det er en flot sejr mod et stærkt mandskab. Vi scorer 3 gange og holder igen nullet. Der sker så mange positive ting lige nu, siger han og peger på flere ting.
Ud over en plads som nummer 1 er det moderniseringen af stadion med blandt andet lys og ny tribune samt udsigten til et salg af Jammerbugt FC med en endnu lysere fremtid og udvikling til følge.
– Vi har et stort sammenhold, og man vil gerne hinanden i klubben. Der sker så meget positivt lige nu, så stor ros til spillerne, staben og hele klubben siger Bo Zinck.

Max Møller løber en ellers håbløs bold op….. Foto: Vores Jammerbugt

Bliver der udsolgt?
Næste kamp er hjemme mod VSK Aarhus fredag aften 23. april, hvor der igen må være tilskuere – og mon ikke alle pladser bliver fyldt med Jammerbugt FCs nuværende spil og placering.
– Det bliver en rigtig, rigtig svær kamp. VSK Aarhus har spillet uafgjort ude mod B. 93 og havde fortjent at vinde. Men hvis vi er til stede og spiller og kæmper lige som i dag, så har vi en god chance. Men, vi skal være klar, understreger Bo Zinck.

…og får hjørnesparket, der fører til scoring. Foto: Vores Jammerbugt
Foto: Vores Jammerbugt
Foto: Vores Jammerbugt
Foto: Vores Jammerbugt
Foto: Vores Jammerbugt
Foto: Vores Jammerbugt
Foto: Vores Jammerbugt
Foto: Vores Jammerbugt
Foto: Vores Jammerbugt
Jubel efter 1-0. Foto: Vores Jammerbugt
Foto: Vores Jammerbugt
Foto: Vores Jammerbugt
Foto: Vores Jammerbugt

Læs om fantastiske oplevelser og events