Nyheder
imported

Støb dit eget lys eller skab din egen glasfigur

HUNE: Kig forbi - Blokhus Lys har sit helt eget eventyr-univers.

Tekst og foto: Martin Frandsen

Blokhus Lys på Ilsigvej i Hune har sit helt eget eventyr-univers med ikke alene Danmarks måske største samling af farvestrålende lys, men også masser af souvenirs, brugskunst samt farverige servietter i alverdens former og stilarter, og hen over sommeren kan man også eksperimentere med glasfigurer og støbe lys.
– Butikken står helt skarp og klar med nye varer og selvfølgelig med muligheden for, at du kan støbe dit eget lys, siger Heidi Winther.
Med koncentration og lidt spænding har børn og voksne travlt med at dyppe deres egne lys hos Blokhus Lys, og oplevelsen ender med, at der bliver lyst op med et smil, når det færdige resultat kan beundres.

Glaskunst

Det er også muligt at prøve sine talenter ud i glaskunst.
Fra klokken 13 hver mandag, tirsdag og onsdag til og med uge 31 kigger glaskunstnerne Eva Mose og Susanne Valente forbi og giver mulighed for, at man kan lave sin helt egen glasfigur, oplyser Heidi Winther.
– De tager så figurerne med hjem og brænder dem natten over, og så kan man komme her i butikken dagen efter og hente sin glasfigur, fortæller hun.
Og hvis indtrykkene i den flotte butik bliver for overvældende, eller der er brug for en pause, så har Blokhus Lys også et herre-hjørne med et par stole og en automat, hvor der kan trækkes lidt at drikke eller chips, og udenfor er der en stor lukket legeplads, hvor børnene kan bruge deres energi.
Desuden er der borde og bænke på den overdækkede terrasse, hvor man kan nyde sin madpakke, fortæller Heidi Winther.
Men Blokhus Lys er klar til mere end sommeren og har en fast 200 kvadratmeter stor juleafdeling samt en påskeafdeling.
Der er også en meget populær afdeling med souvenirs med blandt andet T-shirts og håndklæder i butikken.

> Se nærmere info om Blokhus Lys

 

Læs om fantastiske oplevelser og events