Pandrup

Støtte til Pandrup Billardklub fra Norlys

Pandrup Billardklub har fået doneret et helt nyt billardbord fra Norlys Vækstpulje Nyfors.
Klubbens formand, Vagn Jensen, er meget glad for den økonomiske håndsrækning, da det som en lille forening er svært at løfte en så stor investering.
– Det er helt perfekt, at vi har fået det nye bord, som erstatter et bord, der er slidt ned.  Vi er meget glade for, at Norlys Vækstpulje Nyfors har støttet os med 75.000 kr. til det nye bord. Vi har nu fået et fuldmatch keglebillard bord med indbygget varme i skifferpladerne, hermed løber vores baller ekstra godt på det grønne klæde, siger Vagn Jensen.
Pandrup Billardklub har 25 medlemmer, som mødes flere gange om ugen, nogle kommer næsten hver dag i klubben på Stationsvej 3 i Pandrup.

Et stort løft
Det er naturligvis et stort løft for klubben at få adgang til et bord i denne kaliber, og derfor var det en god oplevelse at blive ringet op af bestyrelsesmedlem Jens Boelskifte fra vækstpuljen, at der var bevilget hjælp.
– Der er en masse mennesker der går og hygger sig, og billard er en sport, som man kan dyrke også i en høj alder. Klubben har også haft medlemmer på over 80 år, så det er et fint samlingspunkt, siger Jens Boelskifte.
Norlys Vækstpulje Nyfors opstod oprindeligt i forbindelse med at Nyfors fusionerede med SE i Esbjerg.
Siden er det gået stærk og flere selskaber er kommet til således at Norlys – som det så hedder nu – samlet har 709.000 andelshavere hvor til der leveres strøm, fibernet og mediedækning fra Stofa og Boxer.
Jens Boelskifte oplyser, der stadig er næsten 75 mio. i egenkapital i Vækstpulje Nyfors, som skal udloddes indenfor de kommende år. Skulle der således være andre gode projekter i vores område så tøv ikke med at sende en ansøgning afsted til fonden, opfordrer han.

Læs om fantastiske oplevelser og events