Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Stofa satser stort på bredbånd i Blokhus og Hune

Det er nu, sommerhusejerne i Blokhus og Hune skal være opmærksomme på gravearbejde på de små veje i sommerlandet.

– Stofa har på det seneste intensiveret opmærksomheden på den positive udvikling, som Blokhus og Hune er inde i. Den udvikling vil vi gerne være med til at bære videre, og vi har afsat ret mange penge til en yderligere digitalisering af området, fortæller fiberkonsulent Ib Madsen fra Stofa. Blokhus Grundejerforening har været en god samarbejdspartner i det forberedende arbejde, og det er en samlet bestyrelse, der bakker op om, at Blokhus også på det digitale plan skal være helt i front.

Bedre kort på hånden

Det er efterhånden et krav, når der er liv i sommerhusene, at der også er en stabil internetforbindelse, og med dette tiltag er vi med til at give udlejningsbureauerne langt bedre kort på hånden. Ifølge oplysningerne fra Stofa, vil man i de kommende måneder sende information ud til omkring 1.600 sommerhuse. Hvis der er tilstrækkelig interesse i de enkelte områder, og det vil sige en tilslutning på mindst 40 %, bliver gravearbejdet sat

I gang sidst på året

I disse uger bliver der gravet i flere området, og allerede i løbet af juli måned vil de første nye kunder nyde alle fordelene ved at have en stabil internetforbindelse og et knivskarpt TV billede. Når vi informerer så bredt som nu, ved vi, at vi også rammer områder, der i forvejen er dækket med produkter fra Stofa. Her bliver der naturligvis ikke gravet nye fiberforbindelse, for det vigtigste for Stofa er, at dække så mange som muligt og helt undgå den dobbeltdækning, vi tidligere har set.  Hen over sommeren vil Stofas konsulenter være at finde på Restaurant Nordstjernen på nogle bestemte tidspunkter, som løbende bliver annonceret i Blokhus avis. 

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events