Det sker

Stor festival med dekorative lastbiler

 | FOTO: Poul Nymark
Hundredvis af lastbiler samles til Løkken Truck Festival
løkken truck

8. – 10 september gentages succesen med at afholde Løkken Truck Festival.
Det store lastbiltræf, som af andre betegnes som Danmarks største, afholdes altid den 2. weekend i september. Truck Festival er ikke nyt, da det i mange år har været en fast tradition på Mors. Sidenhen er det blevet overdraget til en gruppe i Løkken, og de kan nu for 3. gang invitere til den populære begivenhed, der afholdes på en stor plads grænsende op til Action House.
Intet mindre end 355 lastbiler har fundet vej til Løkken, fortæller Caroline Jørgensen, daglig leder hos Action House, der arrangerer festivalen sammen med AL Logistik og AC Mejerimaskiner.

løkken truck

Lastbiler fra flere lande

Festivalen tiltrækker tusindvis af gæster, når de store lastbiler og deres chauffører fra alle dele af Danmark samt Norge, Irland og Holland mødes i Løkken.
Lastbilerne tjekker ind på pladsen fredag, og så er gæsterne velkommen til at se nærmere på de farverige og flotte køretøjer hele weekenden.
Det hele handler om masser af hestekræfter og tonstunge lastbiler i alle afskygninger. Chauffører, der har sat en ære i at dekorere bilerne og brugt store summer på masser af gejl, så de kan udstille dem til festivalen. Ved mørkets frembrud bliver der indbudt til et imponerende lysshow, når de mange lastbiler lyser pladsen op med blinkende lygter i alle farver.
Lastbilfirmaerne Man og Stiholt vil være tilstede på pladsen, og gæsterne vil også kunne nærstudere masser af udstyr til lastbilerne i de øvrige boder. På pladsen kan der tilkøbes mad og drikke og lørdag kl. 18 bydes der, for de interesserede, på helstegt pattegris i teltet.
Fra kl. 20 – 02 er teltet åbent for alle.

Arrangørerne glæder sig over, at det genererer mange gæster til Løkken-området i en weekend udenfor højsæsonen, hvor det ikke konflikter med så mange øvrige ting. Mange chauffører har også deres familier med og sammen med de mange gæster på pladsen giver det ekstra omsætning til byen, fastslår Caroline Jørgensen.
Søndag kl. 15.00 er der afgang for de mange lastbiler, når de drager ud af Løkken. Udkørselsparaden samler også altid masser af gæster.
– Det larmer godt nok en del synes nogen måske, men det er da ikke lige hver dag man kan se omkring 350 lastbiler køre på én gang. Det er både flot og festligt, og det tager ca. 1 time, afslutter Caroline Jørgensen.

Læs om fantastiske oplevelser og events