Nyheder
imported

Stor interesse for nye rækkehuse i Hune

Der kommer stadig flere huse og lejligheder til salg.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse

Opførelsen af de fire nye rækkehuse på Kirkevej i Hune skrider planmæssigt fremad, og husene står klar med både vinduer og døre, hvorfor håndværkerne er i gang med det indvendige arbejde, og der er stor interesse for de kommende boliger.
– Vi har mange skrevet op, men de afventer, at husene står mere færdige, så de bedre kan se, hvad de får for pengene, siger ejendomsmægler Mikkel Padkjær, RealMæglerne i Blokhus og Hune.
– Men der er tilstrækkeligt med interesse til, at vi forventer, at alle huse er solgt, når de står indflytningsklar til september, fortæller han.
Der er tale om rækkehuse på hver 85 kvadratmeter i ét plan med hver deres terrasse og lille have, ligesom boligerne bliver vedligeholdsfrie og højisolerede.

Flere helårsboliger
RealMæglerne oplever generelt, at butikken efter en tid med få emner til salg nu får stadig flere helårshuse og lejligheder ind.
– Vi har tidligere måttet kæmpe for at få noget til salg, men nu kommer der flere emner, når det gælder helårsboliger, men vi mangler stadig sommerhuse til salg, fortæller Mikkel Padkjær.
Desuden mærker mægleren, at inflationen og den højere rente spiller ind.
– Markedet er mere stille og roligt nu end tidligere. Selv om vores kundesegment har lidt flere penge, så er man lidt mere afventende. Det ville jo være træls at købe lige nu, hvis priserne falder om en måned eller to, siger Mikkel Padkjær.
Han forventer dog fortsat en stor interesse for ikke alene ferieboliger, men også helårsboliger i Blokhus- og Hune-området grundet den store udvikling.

Læs om fantastiske oplevelser og events