Nyheder
imported

Stor succes for PGU Runners med STI100 Trail Run i Blokhus

Årets udgave af trailløbet STI100 Trail Run, afholdt den 21. januar, blev en løbefest. Den lokale løbeklub PGU Runners høstede velfortjent ros for afviklingen af løbet, der blev afviklet i Blokhus Klitplantage.

Området nord for Aalborgvej mellem Hune og Blokhus er helt perfekt til denne type løb, og ”Hundeskoven” samt grusgraven bag Hune Kirke blev løbet godt og grundigt igennem.

Blanding af debutanter i trailløb, og erfarne trailløbere

250 friske løbere havde taget udfordringen op, og brugte lørdagen på at brænde 1000-vis af kalorier af. Der blev løbet rundeløb på en 5,3km afvekslende rute med små hyggelige skovstier, skrappe sandbakker og flot natur. Der blev løbet mellem 1 – 4 runder. De 100 af løberne gennemførte 4 runder, og løb dermed halvmarathon. Hurtigste tid på 1 time og 36 minutter blev løbet af Jens Tilma, hvilket var meget imponerende på en så varieret og krævende rute.
Deltagerne var en blanding af debutanter i trailløb, og erfarne trailløbere.

God stemning hele vejen

Stemningen i start- og målområdet var helt i top. Løberen fra Aalborg var tilstede, og stillede trailsko til rådighed for de løbere, som ikke selv endnu selv havde sådanne i samlingen. Der blev hygget omkring de veludstyrede depoter, og alle løberne kunne efter løbet med god samvittighed nyde en dejlig grillpølse, med medaljen om halsen.

Trætte ben og gode løbeoplevelser

-De mange positive tilkendegivelser fra deltagerne gør, at vi allerede glæder os til næste års udgave af løbet. Det er altid en fornøjelse, at arrangere løb når klubbens medlemmer bakker op og udfører så flot et stykke frivilligt arbejde, udtaler Peter Sigen, PGU Runners. Og fortsætter – Det er lækkert, at så mange løbere udefra bakker op om løbet. Og intet er bedre end at kunne give dem trætte ben og en god løbeoplevelse med hjem, fortsætter han.

FORESTTOTHEBAY

Næste opgave for PGU Runners er afholdelsen af forårsklassikeren FORESTTOTHEBAY 2. påskedag i Gateway Blokhus. (17.april). Allerede nu er der tilmeld 250 løbere, og Peter Sigen forventer op mod 800-1000 deltagere i løbet.

Læs om fantastiske oplevelser og events