Blokhus

Store åbningsdag for nye butikker i Blokhus

Med indgangen til påskeugen lørdag 27. marts slog Seaside dørene op til sin nye mærkevarebutik på Torvet 18, mens Ost & Is bød i Bingen inden for til delikatesser og af masser af specialoste.

Det er samspillet
Og i Kalstrup Livsstilshus blev der åbnet op til den nye 1. sal på 800 kvadratmeter med nye værkevarer, blandt andet outdoor, samt intim-koncert og ikke mindst Galerie Wolfsen.
– Her har været folk fra start. Det er overpositivt og meget bevægende, fordi folk er så positive over det her, fortæller, siger Per Kalstrup.
Der har været et konstant flow af mennesker i Livsstilshuset, hvor Per Kalstrup ikke er i tvivl om, hvad an selv er mest tilfreds med.
– Det er samspillet mellem musik, galleri, tøj og livsstil. Samspillet mellem alle de ben, vi har her i huset. Det er det, der virker.

Foto: Poul Nymark

Galleri skaber interesse
For Kent Wolfsen har tanken om at åbne et galleri i Livsstilshuset ikke været fremmed.
– Jeg er meget glad for at være kommet til Blokhus.
– Per og jeg har talt om det de sidste 5 år, men jeg har ikke haft tid. Men da Per købte bygningen og byggede denne fantastisk mezzanin, så jeg mulighederne for at kunne eksponere Galerie Wolfsen i en by som Blokhus, fortæller Kent Wolfsen.
– Blokhus er en meget interessant by, og mange af mine kunder har sommerhuse langs lysten. Her er meget fine butikker og restauranter, så et galleri med meget høj kvalitet har gode levebetingelser her, mener han.

Foto: Poul Nymark

Glade kunder
Også på Torvet 18 hos Seaside har kunder og gæster taget godt imod den nye butik med mærketøj kun til herrer, mens Seaside på den anden side af Springvandstorvet sælger kvalitetstøj til damer.
– Vi er nået så langt, at vi er tilstrækkeligt færdige til, at vi har kunnet åbne. Lige fra vi åbnede døren har her været kunder, og de har været meget positive, fortæller Gert Helmann Lund.
Roserne går på udbuddet men også på at butikken byder på et stort rummeligt lokale.
– Efter påske får vi det hele færdigt, også udvendigt, siger Gert Heilmann Lund.

Foto: Vores Jammerbugt

En flot modtagelse
Michael Lønstrup er også meget tilfreds over den modtagelse som Ost & Is har fået i Bingen ved Futtens Gård.
– Det er gået sindssygt godt. Vi har haft megatravlt og solgt rigtigt meget tapas. Så det har været en rigtigt god dag, helt vildt, fortæller han.

Foto: Vores Jammerbugt

Læs om fantastiske oplevelser og events