Blokhus

Stormende modtagelse af SushiMania i Blokhus

Den centrale beliggenhed med facade ud mod Blokhus Torv har ført til øget interesse for at spise sushi i Blokhus. Faktisk har butikken fået en stormende modtagelse.

SushiMania – den største sushikæde i Danmark med 18 forretninger placeret overalt i landet – var sidste efterår nødsaget til at flytte fra deres hidtidige adresse på Strandvejen. Huset skulle gennemgå en større renovering, og det førte til at forretningen var på udkig efter en ny placering. Da det faldt på plads tidligere på året, var de klar til at slå dørene op lige inden sommersæsonens begyndelse.

-Vi vil gerne sige tusind tak for den flotte modtagelse, vi har fået efter vi er kommet tilbage, siger Mads Lange, medindehaver af SushiMania og driftschef i Nordjylland. Vi har været på udkig efter den helt rigtige lokation, så vi blev superglade da Per Kalstrup henvendte sig og gav os muligheden for at blive en del af Kalstrup Livsstilshus.
Det var den helt rigtige beslutning, og vi er blevet taget utrolig godt imod, både af lokale, turister og ikke mindst de andre erhvervsdrivende. Folk er søde til lige at kigge ind forbi og sige hej og velkommen tilbage. -Det er vi glade og taknemlige for, fortsætter Mads Lange. -Og vi kan virkelig mærke, hvordan den nye beliggenhed har ført til øget omsætning og større interesse for vores koncept.

For at fejre den gode start, og som en ekstra tak til alle de trofaste kunder, gav forretningen 50 % rabat på sushi den 26. juli. Det tilbud var der rigtig mange, der ikke kunne sidde overhørig, så alle sushifans stod i lange køer helt ud på torvet for at sikre sig noget af den populære spise.

Bæredygtigt koncept

Det er den filippinske kok Fiji, der er hovedmesteren i at kreere de farverige og smagfulde sushistykker, som pryder disken i den nye forretning. Han har været i butikken de seneste 5 år, og alle kokke gennemgår en 4-årig uddannelse for at mestre faget. Han har fået hjælp af Regitze Brix, der kommer fra Aabybro og arbejder som sommermedhjælper i Blokhus. Sushi fås i mange forskellige varianter – både med tun, laks, tempura rejer, skaldyr og kylling. Men kæden har bl.a. også specialiseret sig i japansk mochi is, sticks med det eksklusive oksekød wagyu eller poke bowls, som er ris, grønsager, dybstegte rejer, kylling eller laks.  

sushimania

-Alle retter fra SushiMania er særdeles velegnede til takeaway. Måske til en strandtur og ellers er man også meget velkommen til at nyde det ved bordene lige udenfor på torvet, siger Mads Lange.

Samtidig lægger han vægt på, at man kan spise sushi med god samvittighed hos SushiMania.

De gør meget ud af udelukkende at anvende bæredygtig certificeret fisk, og laksen er f.eks. fra et landbaseret opdræt i Hirtshals. -Det skal smage godt, men vi skal også passe på miljøet, og det gør vi hos SushiMania, forklarer driftschefen. Folk sætter pris på kvalitet og ordentlige råvarer heroppe, og det får de hos os.

Sushi-forretningen i Blokhus er en helårsforretning, der holder åbent hver dag her i sommersæsonen. I efterårs- og vintersæsonen vil sushi også være tilgængeligt, men med en forkortet åbningstid.

Læs om fantastiske oplevelser og events