Nyheder
imported

Stort program for Påsken i Blokhus

Et imponerende aktivitetsprogram for alle påskedagene i Blokhus

Tekst: Anne Nøhr Ringgren  Foto: Presse

Igennem hele Påskeferien fra den 9. april til og med den 18. april er der masser af spændende aktiviteter og oplevelser for hele familien i det imponerende program på 20 sider, som Erhvervsforeningen Destination Blokhus netop har offentliggjort.

Påske Blokhus Torv

– Det bliver den vildeste påskefestival nogensinde i Destination Blokhus med flere end 100 forskellige programpunkter og ikke mindst en vaske(æg)te Verdensrekord.

Et af påskens højdepunkter er nemlig udfordringen med at skabe Verdens største gækkebrev. 

Aktiviteten løber over 2 dage – den 9. og 10. april, hvor  målet er at slå den nuværende rekord på 144 m2. Her skal 2000 stykker papir forvandles til smukke gækkebreve sammen med den kreative YouTube-stjerne: Lakserytten, som er Danmarks største YouTuber med en million følgere blandt børn og unge. 

Lakserytteren gækkebrev Blokhus

Efterfølgende samles det hele til et stort værk, som skal stå sin prøve til offentliggørelsen Skærtorsdag.

Men det er ikke kun verdensrekorder, der fylder i programmet. Der vil være masser af oplevelser både for børn og voksne. 

Er der en lille detektiv gemt i dig, så tag med ud på Sørens Sømands QR-adventure eller se om du kan løse opgaverne i Escape Game i Redningsstationen.

Og ellers kan du se frem til snapchatløb, lasergame, indvielse af Danmarks største rutchebane, eller at tage med de sprudlende biologer fra BadAss Biology på skovtur.

I teltet på torvet vil der også være masser af hyggelige oplevelser. Udfold dine kreative sanser sammen med Sara Græsborg – kendt fra den store bagedyst – hvor du kan lære at pynte flotte påskekager eller måske deltage i Blokhus Meterskabet i flødebollespisning.

Danse Blokhus TOrv

Du kan glæde dig til at lære Tik Tok dansetrick eller opleve et fantastisk cirkus herunder også jonglører og tryllerier samt et flot hundeshow.  

Vinterbadning, råvaremarked og kunst

For det mere voksne publikum står det på guidede vandreture, mountainbike, løbeture og skønne oplevelser med kunst, hvor du blandt andet kan se det første af de imponerende kæmpeæg, der skal pryde området de følgende år. Blokhus Ægget er udformet i stor størrelse på baggrund af et af kunsteren Bit Vejles papirklip.

Råvaremarked påske 2022

På torvet vil der være råvaremarked med masser af lækre smagsoplevelser, og du kan komme med bag om kulissen hos Danmarks største guldsmedeværksted. 

Der vil også være rig mulighed for at afprøve Vesterhavets bølger sammen med morgenbadernetværket Søstjernerne sammen med forkælende saunagus eller måske vinterbadning i fuldmånens skær. 2. Påskedag gennemføres der – traditionen tro – det populære påskeløb: Forest 2 the Bay med flere distancer for de løbeglade. 

Forest 2 the bay Blokhus løb

Der er dermed garanti for, at det ikke bliver kedeligt at holde påskeferie i Blokhus, fortæller Eventansvarlig i Destination Blokhus, Jannie Ratke.

Kig nærmere i programmet og udvælg dine egne favoritter: 

> Påskefestival i Blokhus – PROGRAM 2022

 

Læs om fantastiske oplevelser og events