Pandrup

Stort talent får usædvanlig lang kontrakt

Det er ikke ligefrem hverdagskost i Jammerbugt FC, eller i 2. division generelt for den sags skyld, at en klub indgår en kontrakt på 2,5 år med en spiller.
Men det har Jammerbugt FC gjort med offensiv spilleren Max Møller, fordi klubben mener, at talentet er til stede til at komme helt til tops.

Klar til næste spring
– Han kom til klubben som 13-årig og har gennemgået en fantastisk udvikling og er i dag et kæmpe talent, siger cheftræner Bo Zinck.
Han har en plan om at flytte 19-årige Max Møller yderligere fra at være en spiller med on-off kampe samt præstationer, der er lidt op og ned, til at have mere stabilitet.
– Nu tager vi næste spring, hvor han begynder at kæmpe med om pladserne om fast spilletid, og næste skridt igen er at blive fast mand på holdet, siger Bo Zinck.
– Forhåbentlig bliver Max så god, at han når det øverste niveau i Danmark, og klubben få et salg ud af det, siger Bo Zinck.

Glad spiller
– Jeg er super glad for at kunne forlænge min kontrakt og jeg ser meget frem til at være en del af Jammerbugt FC i fremtiden, lyder det fra Max Møller.
– Jeg føler, det er gået super godt på det seneste, og jeg håber selvfølgelig at min udvikling fortsætter.
– Jeg håber, at jeg kan udvikle mig så meget i Jammerbugt FC, at jeg på et tidspunkt kan komme videre i min karriere, siger Max Møller ambitiøst.

Håber på flere talenter
Bo Zinck understreger, det er dejligt at se, at klubben igen har skabt en divisionsspiller af egen ungdom, og Bo Zinck håber, at der i fremtiden bliver tegnet flere længerevarende kontrakter med talenter af egen avl.

Læs om fantastiske oplevelser og events