street food
Blokhus

Street Food flytter ind i Hune

Spændende koncept med smag fra fjerne himmelstrøg

Det er med afsæt i at skabe et nyt aktiv for Hune, at ejeren af Ilsigvej 7, Jesper Ziwes, har taget initiativ til at arbejde med at etablere Street Food på en tom græsplæne i Hune.
-Der sker så meget i Blokhus, og meget lidt i Hune henover sommeren, så hvorfor ikke prøve at lave et spændende trækplaster til gavn for Hune, siger Jesper Ziwes.
Vi står med en tom græsplæne og en super fed placering, så det er den, vi har planlagt at bringe i spil.
Vi har puslet med ideen i et stykke tid og de populære street food markeder med food trucks findes jo over hele landet i dag, så hvorfor ikke også i Hune. 
Det er vores klare overbevisning, at det kan trække noget mere liv og flere gæster til Hune henover sommeren, fortæller Jesper Ziwes.

street food
ziwes og butik laden

Mad fra andre lande

Street Food er en form for et madmarked, hvor maden tilberedes og sælges fra food trucks/madvogne på pladsen. Boderne repræsenterer smage og autentiske retter fra forskellige kulturer og lande rundt omkring i verden.

-Vi er kun i den indledende fase, siger Jesper Ziwes og mangler stadig at lægge os helt fast på hvem og hvor mange boder, der skal være.
Men det bliver helt sikkert mad fra forskellige verdenshjørner, der bliver at finde på pladsen. Det kan være asiatisk, amerikansk, mexicansk og italiensk inspireret mad, som gæsterne kan se frem til at sætte tænderne i. Men det kan også være fra andre hjørner af verden – det er ikke fastlagt endnu.
Vi kommer til at lægge stor vægt på at den mad, der kan købes, bliver af den bedste kvalitet, fastslår Jesper Ziwes.

Bar og loungeområde

På pladsen vil der udover en række boder også blive etableret en bar, hvor der kan købes fadøl og drinks. 

-Det betyder meget for os, at gæsterne får en god helhedsoplevelse på pladsen, og derfor vil vi også skabe et rart og hyggeligt miljø med et loungeområde, hvor folk kan sidde og slappe af med maden og en drink. 

Derudover vil gæsterne også kunne opleve live musik i løbet af ugen.

-Med dette tiltag mener vi at det er muligt, at gæsterne på Street Food får en rigtig god oplevelse med en positiv, hyggelig og afslappet stemning, siger Jesper Ziwes, som til dagligt driver et reklamefirma i Hune.

Igennem en årrække har Jesper arbejdet med reklame og marketing igennem hans eget firma Ziwes Eyecatching Branding.
Firmaet leverer spændende og opsigtsvækkende reklame til brands og firmaer i ind- og udland.

-Vi arbejder selvfølgelig lige nu i den helt indledende fase, hvor konceptet omkring Street Food udvikles, og det er et helt nyt felt for os at arbejde indenfor.
Men det er besluttet, at madmarkedet skal foregå i sommerferieperioden fra 1. juli og 5 uger frem på græsplænen lige ved siden af Butik Laden, Ilsigvej 7 i Hune, afslutter Jesper Ziwes.

Facebook

Læs om fantastiske oplevelser og events