Nyheder
imported

Styr på dyr i naturen?

Nu har du mulighed for at få masser af guidede oplevelser, når Naturstyrelsen igen inviterer til fortællinger, cykelture, hestevognsture og overnatning i skoven

Allerede d. 21. maj kan du tage med Naturvejleder Søren 0. Sørensen og hestevognskusk Kurt Jonasen på guidet hestevognstur  i Blokhus Klitplantage. – Det bliver en spændende dag for hele familien, hvor jeg i samarbejde med gæsterne fortæller om dyrelivet og finurlige anekdoter om området, forklarer Søren 0. Sørensen.

Der bliver også mulighed for at tage på den populære Café – kringlecykeltur i Blokhus Klitplantage lørdag d. 11. juni. Det er en guidet cykeltur for hele familien i Blokhus Klitplantage med naturvejleder. Ingen kender Jammerbugtens natur-, plante- og dyreliv bedre end de lokale naturvejledere, denne dag  er de igen klar til føre jer ind i den verden, som gemmer sig højt til vejrs og helt nede på jorden. Udbuddet er bredt idet børn og voksne kan deltage, så alle kan være med. Turen afsluttes ved Hune Bageren – i Cafe Kringlen, hvor der gratis serveres en bolle til børnene og kaffe til de voksne.

Læs om fantastiske oplevelser og events