Nyheder
imported

Styr på visionerne i Destination Blokhus

Destination Blokhus har netop afviklet deres årsmøde, hvor årets begivenheder og budget blev drøftet. I år blev mødet krydret med et oplæg fra foredragsholder Lars Hajslund.

Erhvervsforeningen Destination Blokhus har netop afviklet deres årsmøde, hvor årets begivenheder og budget blev drøftet. I år blev mødet krydret med et oplæg fra foredragsholder Lars Hajslund.

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus avis

Hvad er det lige, at Erhvervsforeningen Destination blokhus går og laver? Hvem betaler, og hvem gør hvad? Årsmødet d. 7. december blev indledt med velkomst på Dayzs Grønhøj Strand, til de 50 fremmødte medlemmer ved Formand Berit Bøjstrup. – Årsmødet giver jo en fantastisk mulighed for dels at netværke med medlemmerne, at forklare omkring foreningens økonomiske forhold, den aktuelle status om medlemmer og en forklaring omkring de afviklede events og hvilke aktiviteter der satses på i 2018, forklarer Berit Bøjstrup, der til mødet bl.a. kunne fortælle, at Blokhus styrker samarbejdet med Løkken.

Sammen står vi stærkere

Lars Hajslund, som har en fortid som turistdirektør i VisitHerning, chef for services i Messecenter Herning og i dag arbejder med udvikling af virksomheder i Danmark og resten af verden, var inviteret med til foreningens årsmøde. Lars Hajslund har et bredt kendskab til turistbranchen og fokuserer meget på hvordan virksomheder kan øge resultaterne igennem forbedret samarbejde, innovation, ledelse, salg og kommunikation. – Han er ganske enkelt enestående. Han fik os virkelig op af stolene – og kom med sjove og involverede ”lege”, der fik os til at placere os selv som personer og ikke mindst virksomheder. Men hvad der nok var bedst var, at han fik os til at turde tænke i visioner. At have endnu vildere mål med destinationen, og sådan et godt indspark kan man altid bruge, siger Berit Bøjstrup afsluttende til Blokhus avis.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events