Nyheder
imported

Superseje supermotionister

CrossGymLøb - en nyhed ved PGU Runners

Tekst: Louise Kande – Foto: PGU

PGU Runners inviterer motionister til Gateway Blokhus til at dyrke CrossGymLøb. Hver tirsdag kl. 18.00, torsdag kl. 18.30 og søndag kl. 10.00 er der mulighed for at lave alsidige træningsformer, der henvender sig til alle, der kan løbe mellem 4-10 km fra Gateway Blokhus.

Træningsformen bidrager til udholdenhed, kondition, styrke, smidighed, hurtighed, koordination, bevægelighed, mobilitet og ikke mindst balance og præcision.

-Selve træningen bliver sammensat på en varieret måde, for at deltagerne kan opnå de bedste resultater og risikoen for overbelastningsskader mindskes, udtaler instruktør Peter Sigen.

– Flere danskere bliver supermotionister. Danskernes iver efter at dyrke udholdenhedsidrætter er steget markant de seneste år. Med over 12.000 deltagere til Copenhagen Marathon den 18. maj var deltagertallet mere end tidoblet siden 1980, og det er også en efterspørgsel, som vi kan mærke her ved PGU, udtaler instruktør Karsten Sørensen.

Naturstyrelsen Vendsyssel samarbejder aktivt med PGU for rekreativt brug af Blokhus Klitplantage.  Resultatet er Gateway Blokhus, som er et besøgscenter med en række faciliteter, der henvender sig til klitplantagens brugere med en række muligheder for motion og sundhed.

Læs om fantastiske oplevelser og events