Aabybro

Susanne supplerer salonen med flotte ting til hjemmet

Når kunderne træder ind i salon Klipoteket i Vestergade i Aabybro, kan de nu også se på og købe interiør, der pynter i hjemmet og er med til at gøre indretningen mere hyggeligt.
Indehaver Susanne Vestergaard brugte nemlig noget af tiden under forårets nedlukning på grund af Corona til at tænke, hun gerne ville gøre noget nyt for kunderne.

Mærker hun selv er vild med
– Det har altid været min drøm at blande min salon med lækkerier til boligen. Så hvorfor ikke give det chancen? Kunderne ved jo, at jeg elsker de her hyggelige ting, fortæller Susanne Vestergaard, der også er kendt som Sanne Matas.
Hun lægger gerne fotos med indretning, nyt interiør og lækkerier til boligen op på sin Facebook-side eller på Instagram under navnet @sannematas

Hvor har du købt det?
Derfor har hun også ofte oplevet kunderne i salonen spørge, hvor hun har købt den ene eller anden ting til indretning som eksempelvis planteplaneter.
– Derfor besluttede jeg mig for at udvide med produkter til indretning, og det er gode mærker, som jeg selv er vild med, fortæller Susanne Vestergaard.
– Hvorfor ikke give det chancen? Kunderne ved jo, at jeg elsker de her hyggelige ting, forklarer hun.

Det pynter
Men det er selvfølgelig fortsat håret og frisurerne, der er det 100 procent primære fokuspunkt i Klipoteket, og mens Susanne Vestergaard og Mette Ovesen koncentrerer sig 100 procent om kunderne i frisørstolene, så kan de andre kunder selv se på og finde de ting, som de gerne vil købe til deres hjem.
Det er mærker som Aykasa, Kunstindustrien og Sissel Edelbo, og der kommer også lidt julepynt.

Foto: Vores Jammerbugt

Læs om fantastiske oplevelser og events