Pandrup

Svømmehal åbner ikke på denne side af sommerferien

– Selv om det fra i går, mandag 8. juni, atter blev tilladt at benytte de indendørs idrætsanlæg som fitnesscentre, haller og svømmehaller, så kommer det ikke til at betyde det helt store aktivitetsniveau i Jetsmark Idrætscenter.

Fitness går i gang
PGU Fitness er dog klar til at åbne fitnesscentret torsdag 11. juni klokken 08.00.
– Vi er så klar til at tage mod nuværende og nye medlemmer, og vi glæder os. Det kommer til at ske efter de udstukne retningslinjer, som medlemmerne vil få på mail, og de vil også være at finde i centeret, siger Mariann Hurup Andersen, PGU Fitness.
Efter torsdag vil centret følge de normale åbningstider fra klokken 05.00 til 22.00.
Desuden fortsætter de udendørs hold, gør Marianne Hurup Andersen opmærksom på.

Tomme haller
Derimod bliver der ikke så meget mere liv i hallerne.
– De fleste indendørs idrætsgrene som håndbold, svømmeklubben og badminton er jo stoppet. Der vil fortsat være E-sport i kælderen og floorball, fortæller John Nielsen, leder af Jetsmark Idrætscenter.
– Men skolerne har sagt nej til at benytte os, som de ellers plejer, da der kun er to uger til sommerferien, og de allerede har lagt andre planer, siger han.

Svømmehal lukket
De betyder også, at svømmehallen ikke bliver åbnet på denne side af skolernes sommerferie.
– Med så få brugere uden skolerne og svømmeklub vil det ikke give mening at starte et så stort maskineri op, siger John Nielsen.
Men han er glad for, at genåbningen betyder, at idrætscentret kan leje sine 12 værelser ud, og der er begyndt at tikke bookinger ind fra tyske og norske gæster.
– Vi skal nok få travlt og helt udsolgt, siger John Nielsen.

Værelser lejes ud
Det falder også på et tørt sted, efter at centret måtte holde lukket i marts og april, som ellers plejer at byde på afholdelse af træningslejre og større begivenheder.
– Vi er selvfølgelig økonomisk ramt, men ikke i en dyb krise, da vi har en sund og stærk funderet økonomi. Lønkompensation har været vores redning, og vi vil også søge kompensation for indtægtstab, siger John Nielsen og tilføjer, at flere af idrætscentrets medarbejdere stadig er hjemsendt med lønkompensation.

Læs om fantastiske oplevelser og events