Nyheder
imported

Synlige symboler på positiv udvikling i Hune og Blokhus

Fredag d. 19. juni kl 15.00 var der indvielse af Blokhus Bæk, og i den forbindelse holdte Borgmester Mogens gade (V) en flot tale, der beskrev, at Blokhus Bæk på mange måder er et synligt symbol på den positive udvikling Hune-Blokhus området i disse år gennemgår.

Synlige symboler på positiv udvikling

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus Avis

Fredag d. 19. juni kl 15.00 var der indvielse af Blokhus Bæk, og i den forbindelse holdte Borgmester Mogens gade (V) en flot tale, der beskrev, at Blokhus Bæk på mange måder er et synligt symbol på den positive udvikling Hune-Blokhus området i disse år gennemgår. Og talen blev derfor også sigende for resten af dagens begivenheder.

– Det er en udvikling, der drives af det lokalt forankrede erhvervs- og foreningsliv, af engagerede borgere og ildsjæle og af investorer, som har øjnet områdets store potentiale (…) Det er alt sammen tiltag, som sammen med andre initiativer, investeringer og projekter gennem de seneste år er med til at forløse det store potentiale Blokhus – og Hune – har som turistdestination, forklarede Borgmester Mogens Gade (V).

Indvielse af Blokhus Bæk gik over al forventning

Brovst Pigegarde spillede festlighederne i gang, Blokhus Kanonlaug skød indvielsen i gang, mens Strandkioskens personale delte gratis champagne, frisk frugt og snacks ud til de mange fremmødte borgere og turister. Foruden tale fra Borgmester Mogens Gade, var der også taler ved Arkitekt Kristine Leth Juul og Projektchef fra Realdania, Karen Skou.

Gennemført arrangement på Hune Stadion

Det blev også en festlig aften på Hune Stadion fredag d. 19. juni, da Old Boys Landsholdet gæstede Hune Stadion, og skulle tage udfordringen op mod Hune Allstars. Over 1000 tilskuere blev vidner til en flot showkamp, hvor Oldboys-landsholdet besejrede det lokale Hune Allstars 7-1 efter 4-0 ved pausen.

Oldboys-landsholdet havde koryfæer som eksempelvis Mogens Krog, Stig Tøfting, René Henriksen, Martin Jørgensen og Jesper Grønkær med blandt de bærende kræfter, og med på DBU-mandskabet, der havde Sepp Piontek som indpisker på sidelinjen, var også tidligere AaB-spillere som Erik Bo Andersen, Brian Priske, Christian Lundberg og Henrik ”Mini” Rasmussen.

– Old Boys Landsholdet var en sikker garant for super god underholdning og det var en publikumsvenlig kamp, og hvor Oldboys-landholdet leverede varen denne aften mod Hune All Star. Vi er tilfredse med den store opbakning til arrangementet, hvilket gør, at vi vil arbejde endnu hårdere for at skabe lignende events i Hune, fortæller Palle Holmbech, bestyrelsesmedlem i Hune Boldklub og medlem af projektgruppen for Blokhus Watergate,  

Læs om fantastiske oplevelser og events