Nyheder
imported

Ta’ på opdagelse i Svinkløv- Slettestrand

Svinkløv-Slettestrand giver dig nu muligheden for at være nysgerrig og gå på eventyr i uge 18 og 19, hvor eventen EXPLORE Svinkløv-Slettestrand folder sig ud.

Destination Svinkløv-Slettestrand står klar med et forårsprogram til uge 18 og 19: -Vi vil prøve at samle alle vores forskellige aktiviteter og lægge det sammen. Vi håber på at ramme de hollandske turister ved at ligge eventen i deres majferie, fortæller Lars Olesen fra Hotel Højgaarden i Slettestrand. Hollænderne er kendt for at have samme adfærd som danskerne både i købsadfærd, kultur og livsstil. Det er ifølge Lars Olesen vigtigt, at der kommer kulturtilbud, der handler om, hvad de kan lide omkring Danmark: De lange strande, smuk natur, bunkers, et historisk kystliv, den maritime kultur og ikke mindst masser af plads. Aktiviteterne vil understøtte  området med fokus på natur, historie og kultur – med oplevelser som ridning på islændere, åbent Havbådehus, paddetur på Nørtorup Mark, vandring langs Slette Å og ølsmagning i Vildmarken m Jon Lindberg.

Explore

Eventen bliver kaldt ”EXPLORE Svinkløv-Slettestrand” og er et samarbejde mellem de erhvervsdrivende i Svinkløv-Slettestrand-området. ”Explore” betyder at gå på opdagelse og at udforske noget nyt. Det kan være alt fra at gå på opdagelse i naturen til at gå på opdagelse i sig selv. Eventen giver mulighed for det hele, hvad enten gæsten er til action og MTB, yoga eller vandreture på Lien. Alle former for eventyr byder sig i området, så der er noget til enhver smag.

– Den første aktivitet, som vi glæder os til at præsentere, er ’Nordlys på Slettestrand’. Vi sætter lamper op i et par kystbåde på stranden i Slettestrand og gør alt for, at det skal give en nordlyseffekt på skibene. Og så håber vi selvfølgelig på, at en masse mennesker vil dukke op og se det smukke lys, og derudover opleve de øvrige aktiviteter i vores eventyrlige event, siger Astrid Graungaard, eventkoordinatorelev hos VisitJammerbugten.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events