Alle byer

Team Ønskeland på tur – belønnet med brunch

Hvis jeg kan cykle til København, så kan jeg klare alt.
Det er mottoet for de 27 børn i alderen 11 til 13 år, som er med i Team Ønskelands projekt, der skal give børn med udfordringer selvtillid, fællesskab og masser af gode oplevelser og kammerater.

Gratis brunch
Børnene træner to gange om ugen i tre måneder for at blive klar til cykelturen fra Ønskeland på Øland til København.
Turen varer fra 29. juni til 2. juli og afsluttes med en sjov tur i Tivoli i København efter de tilbagelagte cirka 300 kilometer på cykel.
Og lørdag 14. maj gik træningsturen for børnene fra Team Brovst og Team Aabybro til Blokhus, hvor Cafe Peacé var klar med en lækker gratis brunch til børnene og deres frivillige trænere.
Der er tilknyttet samlet 14 frivillige voksne til børnene, som udover Brovst og Aabybro også kommer fra Pandrup og Fjerritslev.

Nye venner
Børnene er udfordret af et manglende fællesskab af forskellige årsager, og de indstilles af deres lærer eller en anden fagperson til projekt, som er gratis.
– Gennem dette projekt får de et nyt fællesskab, og det betyder, at de vokser helt vildt på deres selvtillid, fortæller Kirsten Nørgaard Madsen.
– Sidste år var jeg med for første gang, og det var en kæmpe oplevelse at se, hvordan børnene fik selvtillid og begyndte at tro på sig selv og fik gode relationer til de andre børn, understreger hun.

Læs om fantastiske oplevelser og events