Nyheder
imported

Thisted Kirke’s Drenge- og Mandskor i Hune Kirke

Torsdag d. 11. august kommer ét af Danmarks bedste kor til Hune kirke, når der atter inviteres til kirkens populære sommerkoncerter.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

I sommeren 2016 gennemfører Hune Kirke igen i år en række sommerkoncerter; der præsenteres ”Unge klassiske talenter” hver mandag og mere etablerede og verdenskendte kunstnere om torsdagen.

Thisted Kirke's Drenge- og Mandskor er et af Danmarks ubetinget bedste kor, som optræder i Hune Kirke d. 11. august kl 19.30, fortæller  Peter Haapsaari Andersson fra Hune Kirke. 

Koret virker hver søndag ved Thisted Kirke's højmesse og giver 25-30 koncerter om året rundt om i Danmark. Koret har jævnligt koncert turneer til udlandet. I 2009 var det til Australien med Kronprinsesse Mary som protektor.

Det er mere end 25 års ihærdig indsats af dirigenten og organisten Preben Nørgaard Christensen, som ligger bag korets store kunnen og succes. Preben Nørgaard Christensen opbyggede koret efter engelsk forbillede, og han lagde vægt på, at det både er sejt og in at synge i kor. I dag ledes koret af Niels Granvig, som lover en stor oplevelse i Hune Kirke med et bredt og alsidigt program.

Der er entre kr 100. Billetter kan købes på forhånd via hunesogn.dk eller ved døren til kirken fra kl 18.30

Læs om fantastiske oplevelser og events