Nyheder
imported

Thisted skal ha´tæsk

Der er lagt op til lokalopgør med drama og intensitet når Thisted gæster Blokhus FC i efterårets sidste kamp

 Der er lagt op til lokalopgør med drama og intensitet når Thisted gæster Blokhus FC i efterårets sidste kamp

Og Blokhus skal være på dupperne fra start, hvis der skal hentes point. Thisted er nemlig kommet rigtig godt i gang og høster masser af point ind på kontoen, efter en lidt træg sæsonstart.

Blokhus FC cheftræner ligger ikke skjul på at han ser frem til at tage hul på årets sidste kamp.

 

– Det kan ikke blive en meget bedre kamp at slutte af med inden vi går til vinterpause. Et lokalopgør mod Thisted FC. Det er altid gode kampe når vi mødes, og der vil uden tvivl være høj intensitet, fight og spænding. Lad mig slå fast med det samme – jeg glæder mig, understreger Blokhus FC cheftræner Bo Zinck, som til kampen desværre må se bort fra Nickolaj Thomsen og Nick Svendsen, som begge sidder over med karantæne.

Bo Zinck er klar over at lørdagens modstander bliver en stor mundfuld. De er kun to point efter Blokhus, så der er ingen tvivl om at de vil komme med alt hvad de har.

– De har meldt ud, at de skal være med i oprykningskampen, og der er ingen tvivl om at vi skal levere en god indsats i dag hvis vi skal have tre point.

Gæsterne vil uden tvivl være godt forberedt. Thisteds træner hedder Henning Pedersen, og har tidligere været en meget populær cheftræner i Blokhus FC. For Bo Zinck er kampen speciel da han personligt har et venskab med Thisted træneren.

– Henning har betydet utroligt meget for vores klub, og fortjener en flot velkomst, men så heller ikke mere, smiler Bo og hentyder til at pointene skal blive på Jetsmark Stadion selvom han for det meste ønsker sin gode ven det bedste.

– Henning har også betydet meget for mig personligt og er ikke bare min tidligere kollega i klubben, han er også en rigtig god ven. Faktisk er det Hennings fortjeneste at jeg i dag står her som træner, og jeg skylder Henning rigtig meget. Jeg håber derfor jeg kan få lov at sige Henning mange tak ved at slå ham og Thisted lørdag, smiler Bo Zinck.

Kampen fløjtes igang lørdag kl. 14.00 og spilles på Jetsmark Stadion i Pandrup.

Du kan se stillingen i 2. division vest her: TRYK HER

 

Læs om fantastiske oplevelser og events