Aabybro

Tidligt topopgør i Jammerbugt Ligaen

4. runde i Jammerbugt Ligaen bliver fløjtet i gang med et brag af et topopgør. Det sker når Biersted IF hjemme tager imod Trekroner IF 98 i et opgør mellem rækkens nr. 1 og 2.

Biersted IF – Trekroner IF 98
Det kan meget vel blive en særdeles tæt og spændende kamp, idet hjemmeholdet Biersted IF efter en flyvende start med målscoringer på samlebånd nu er tilbage til hverdagen.
I runde 3 blev det således til 1-1 og pointtab ude mod Skovsgaard Boldklub. Gæsterne fra Trekorner IF 98 sad over i 3. runde pga. aktuelle smittetal i området. Men er klar til kamp, og er i sæsonen noteret for to udesejre.
– Vi har efterhånden fået en god strategi i vores spil og en sammentømret enhed, som kan spille op mod de store. Ganske vist scorer vi ikke 100 mål i sæsonen, men vi kommer ikke for at lægge os fladt ned. Det bliver spændende med sæsonens sværeste udekamp, som vi er klar til, og vi vil levere det spil og pres, som vi kan”, udtaler træner Svend Nielsen fra Trekroner IF 98.

Gjøl GB – Skovsgaard Boldklub
På Gjøl møder hjemmeholdet Skovsgaard Boldklub, som i ligaens 3. runde formåede at fravriste førerholdet fra Biersted IF to point med det uafgjorte resultat. Og det spor agter man at køre videre i.
— Vi har mødt dem og vundet over dem i en træningskamp, men meget afhænger af dagen, og af om der er skader. Vi er kommet godt i gang og har fokus på at få tre point, hvilket passer godt med vores ambition om at kravle opad i tabellen med årets første sejr, siger Skovsgaards træner, Jan Thorsen til Jammerbugt Ligaen.

Fjerritslev IF – Jetsmark IF
Fjerritslev IF sad også over i den forgangne weekend pga. smittetallene i området, men er nu klar til at tage imod Jetsmark IF. I de første to runder har hjemmeholdet været gode for tre scoringer pr. kamp, og det håber træner Mike Hermansen vil fortsætte.
– Vi har jo sagt farvel til vores topscorer og er nye i Jammerbugt Ligaen. Men jeg synes, at vores spillere har præsteret rigtigt godt indtil videre. Så det håber og tror jeg vil gentage sig i den næste kamp også. Vi vil gerne vise, at vi kan spille med, forklarer træner Mike Hermansen fra Fjerritslev IF.

Moseby Boldklub – Hune Boldklub
Runde 4 byder også på lokalopgøret mellem Moseby Boldklub – på eget græs – mod rivalerne fra Hune Boldklub.
Det er første gang, at de to klubber står overfor hinanden i Serie 3 (herunder Jammerbugt Ligaen) og første gang siden 2017, at de to klubbers 1. hold tørner sammen i en ligakamp. Det seneste opgør mellem de to klubber havde Hune Boldklub som vinder med ganske store cifre, nemlig 10-1.
Træner Martin Møller Christensen fra Hune Boldklub siger, at han forventer en god kamp og et rigtigt lokalopgør.
– Vi skal fortsætte de gode takter fra den seneste kamp, hvor vi stod godt. Og så vil vi have fokus på at være målsøgende og få omsat flere chancer til mål. Naturligvis går vi efter at snuppe alle tre point, siger træner Martin Møller Christensen fra Hune Boldklub.
Hos hjemmeholdet udtaler holdleder Allan Andersen, at man ser frem til lokalopgøret og satser stærkt på at få sejren og de tre point.

Læs om fantastiske oplevelser og events