Nyheder
imported

Tilbageblik på Efterårsferien 2015

Kreativiteten og oplevelserne havde igen i år fået en ekstra tand, i forbindelse med aktiviteter for hele familien i Destination Blokhus, og det blev et kæmpe hit.

Set og sket: 

Tilbageblik på Efterårsferien 2015

Kreativiteten og oplevelserne havde igen i år fået en ekstra tand, i forbindelse med aktiviteter for hele familien i Destination Blokhus, og det blev et kæmpe hit.

Tekst: Louise Kande – Foto: Poul Nymark Foto

Hele 9 dage med spændende aktiviteter fra morgen til aften blev i år afviklet – og mange af aktiviteterne slog rekorder i besøg og tilmeldinger.

Aktiv ferie

I samarbejde med DGI Huset i Aabybro blev Blokhus Torv sprængtfyldt med bl.a. Parkour, begynderyoga, sundhedsidræt for seniorer og familiefitness. Funcenter.dk var også på besøg med lasergame i Blokhus Gateway, med rekordmange deltagere. Der var også mulighed for at være aktiv på MTB, da Peter Dahl tog over 70 deltagere – i alderen 7-70 år-  med på fælles tur. Fototuren med redaktionens fortrukne husfotograf – Poul Nymark – var også fuldt booket, hvor deltagerne kunne lære mere om deres eget kamera og blive bedre til det tekniske. Turen med Fodslaw Jammerbugten trak hele 120 mennesker ud på den nominerede på den ”hemmelige rute”, og så var der førstehjælp i børnehøjde med kystlivredderne fra Trygfondens Kystlivredning og masser af glade familier i Gateway Blokhus

Kreativitet og sjov i børnehøjde

I år var der stor søgning på de kreative workshops med udgangspunkt i ”da bedstefar/mor var ung”. Arrangørerne bag den heldige Kartoffel-Skattejagt måtte finde flere kartofler efter blot 2 dage, og over 550 mennesker deltog bl.a. i havheksens (u)hyggelige aftenløb mandag d. 12. okt. i forbindelse med Open By Night, der trak flere mennesker til Blokhus, end nogensinde set før.

Der var også flot søgning på de spændende markeder – således høstmarked, børneloppemarked og kunsthåndværkermarked på Springvandstorvet i samarbejde med ”Frøkner og Fruer”. ”Mandens Maskindag” på Blokhus Torv blev også en rigtig stor succes, der gentages i Blokhus igen.

Andre aktiviteter

Ud over ovenstående blev der også arrangeret Høstmarked i Fårup Sommerland og  Børneweekend i Kulturhuset med rekordmange gæster, Blokhus-Hune Hundefestival, Naturstyrelsen dagsaktiviteter med bl.a. svampetur med over 110 deltagere og Kartoffelfestival. 

Læs om fantastiske oplevelser og events