Nyheder
imported

Tilbageblik på en fantastisk påske i Blokhus

Blokhus summede af liv, stemning, ferieramte gæster og et hopetal af events og aktiviteter i påskedagene.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Bøjstrup Reklamefoto

Det var et fuldstændig pakket påskeprogram med over 70 fantastiske events, var med til at trække de mange gæster og turister til byen. Børnene havde fri fra henholdsvis børnehave og skole og de blev igen i år aktiveret på flot vis i Blokhus med en stribe spændende aktiviteter. Der var et væld af div. børneshows og underholdning med bl.a. Ole Kibsgaard, hønsebingo, Kreative workshop på Torvet, der i øvrigt slog alle rekorder med over 500 børn, cirkusforestilling med Cirkus Charlie, naturformidling i børnehøjde, børnedisko, trylle- og BMX-freestyle show, gymnastikopvisning, høst- og legetøjsmarked. Og for de voksne var der bl.a. arrangeret vinterbadning efterfulgt af en tur i Saunahytten, ginsmagning og historiske byvandringer.  

Påskeæg hittede

Det var også muligt for hele familien at deltage i ”Den Store Påskeæg-jagt 2017”. Påskeharen havde gemt 100 påskeæg i naturen omkring Blokhus, som rekordmange familier forsøgte at finde. – Jeg var gladeligt overrasket over de mange familier, som kom for at indløse deres præmier. Og det var dejligt at se, at hele familien i flere generationer var sammen om bl.a. denne aktivitet.

Den største påskeferie

VisitJammerbugten i Blokhus havde i samarbejde med Erhvervsforeningen Destination Blokhus samt Team Frivillig arrangeret disse spændende aktiviteter for børnefamilier.  Men de erhvervsdrivende i området var også med til at trække rigtig mange gæster, turister og lokale til byen.  Indehaveren af Hune Bageri, Poul Bjerg slog besøgsrekord. – Vi var forberedt på mange gæster, men er fuldstændig taknemmelige og glade for, at endnu flere end forventet kom og handlede i vores forretning og nød lidt lækkerier i caféen. – Det har været den største påskeferie i Destinationen jeg kan mindes, hvilket er helt fantastisk, afslutter han med et smil på læben.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events