Nyheder
imported

Tilbageblik: Trip down memory lane

Ferieperlen Blokhus byder på én af Nordeuropas bedste strande, smukt naturlandskab og et hav af events og aktiviteter. Se eller gense højdepunkterne for sommersæsonen.

Blokhus Faldskærmskonkurrence

Foto: Bøjstrup Reklamefoto

Der var liv på himlen over flere omgange hele weekenden d. 21. – 23. juni, da der blev afviklet Blokhus Faldskærmskonkurrence for første gang i Blokhus. Successen var så stor, at eventen gentages i 2020.

 

Atter rekord til Sankt Hans

Foto: Poul Nymark

– Bedre vejr fås ikke!, sådan lød det fra flere af gæsterne til årets Midsommerfest i Blokhus. Der var linet op med stort Sankt Hans bål, en 4-sidet bar, stor scene og ekstra toiletter på pladsen. De grundlæggende forudsætninger for en god aften var sikret. Nu manglede blot det gode vejr. Og det blev der. En Midsommerfest med knap 20 grader, skyfri himmel og nærmest ingen vind. – Vi kan ikke få armene ned – vil tro, at knap 15.000 gæstede Blokhus Strand i aften, jublede formanden for Erhvervsforeningen Destination Blokhus, Berit Bøjstrup, umiddelbart efter eventen.

 

Træskulptur Festival

Foto: Poul Nymark

Lyden af arbejdende motorsave mødte én i det øjeblik, man trådte ind i den Skulpturparken Blokhus i weekenden d. 21. – 23. juni. Nogle af verdens førende kunstnere omdannede store egestammer til imponerende skulpturer. Det var 7. år i træk, at Skulpturparken Blokhus dannede ramme om Blokhus Træskulpturfestival.

 

40-års jubilæum

Foto: Poul Nymark

Med fornemt besøg af Lis Sørensen, fejrede flere end 500 gæster, lørdag d. 22. juni, at det er 40 år siden, at Margit og Kjeld Andersen fandt på at udleje et sommerhus ud, mens parret drog på bryllupsrejse til Lapland i Finland.

 

Vesterhavsmarch

Foto: Poul Nymark

Sct. Georgs Gilderne i Aalborg arrangerede igen i år Vesterhavsmarch, søndag d. 14. juli, på stranden mellem Blokhus og Løkken.

 

5- års fødselsdag

Foto: Presse

Der er sket meget hos indehaver, Anita Michaelsen og datteren, Cecilie de sidste 5 år. Kunstcaféen i Blokhus har siden opstarten i 2014 været inde i en rivende udvikling, vundet adskillige iværksætterpriser, købt den store bygning og er netop nu næsten færdige med endnu en udvidelse der kan imødekomme den stadig stigende efterspørgsel.

 

Et kanon godt jubilæum

Foto: Poul Nymark

Fredag den 19. juli er det nøjagtigt 10 år siden, at Blokhus Kanonlaug for første gang skød skolen ned i havet ved Blokhus Strand. Det blev fejret på behørig vis med fornemt besøg af flere andre Kanonlaug fra Danmark, Brovst Pigegarde samt hundrevis af gæster og turister.

 

Hune Day & Night

Foto: Poul Nymark

Der var masser af sol og sommerstemning til årets traditionsrige Hune Day & Night, som tiltrak gæster fra nær og fjern. Igen i år var der særligt fokus på børnefamilierne. Med et populært hoppeland, en hyggelig minizoo hvor masser af dyr blev klappet, hestevognskørsel og krible krable ved Nordsøen Ocenariums stand, blev alle sanser rørt ved de mindste børn. Derudover var der Open Air Modeshow, barer, live-musik og man kunne blive  skudt op i 45 meters højde og nyde udsigten og området fra en helt ny vinkel.

 

Hedebølgen skyllede ind over Blokhus

Foto: Poul Nymark

På trods af, at sommeren 2019 ikke har været nær så varm som 2018, så er temperaturerne flere daget taget på himmelflugt. Det varme vejr fik uden tvivl nordjyderne og de mange turister til at søge mod strandene, parker og de store turistattraktioner.

 

Sommerens koncerter

Foto: Poul Nymark

Det er ikke så værst at skulle stå på ryggen af en gedigen succes. Og det er præcis, hvad Erhvervsforeningen Destination Blokhus, der står bag ”Musik på Torvet” i Blokhus gør. 2018 var det, man kan kalde et drømmescenarie med perfekt vejr og et helt perfekt program. Indtil videre er koncerterne i år også gået over al forventning. Med undtagelse af den første koncert, har der været et formidabelt vejr, en fantastisk stemning og der er solgt rigtig godt i baren og af støttemærker til koncerterne. Derfor er det også med et stort smil på læben, at Erhvervsforeningen kan præsentere den sidste sommerkoncert torsdag d. 8. august: Hardinger Band.

 

Blokhus & Bilerne

Foto: Poul Nymark

Den 29. og 30. juni mødtes bilentusiaster for 7. år i træk i Blokhus for at udstille deres biler, og for første gang blev eventen afviklet over 2 dage. Lørdag var der imponerende paradekørsel fra Hune og hele vejen til Torvet i Blokhus, med 70 smukke veteranbiler. Søndag indtog 10 eksklusive sportsvogne byens torv.

 

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events