Pandrup

Tilfredshed med by night i Pandrup

 | FOTO: Poul Nymark
Masser af underholdning og gode tilbud tiltrak gæsterne

Pandrup Kaas Handel & Erhverv var vært for en festlig by night fredag 21. juli, hvor Bredgade blev omdannet til gågade.
Der blev gjort plads til masser af gadesalg, underholdning for børnene og bespisning, og samtidig var der musik med Tørvebisserne og Ole Gas Band, der stod for at levere de gode gamle klassikere fra hele Danmarks Kim Larsen.
Generelt lyder der tilfredshed med dagen og aftenens forløb. Selvom vejret ikke viste sig fra sin aller bedste side, så holdt det alligevel tørt, så alle gæsterne kunne få en god oplevelse.
-Vi havde en rigtig god dag, siger Sanne Lundbo, indehaver af Kop & Kande. By Night har jo været holdt i Pandrup i ca. 20 år. Dagen har altid inspireret mange til at køre til Pandrup. Og vi er utrolig glade for den store lokale opbakning vi oplever, og der er også turister som kommer år efter år. Vi kan se tilbage på en by night, hvor der var godt gadesalg og masser af glade gæster, fortæller hun.
Kop & Kande havde i dagens anledning rykket en del af varerne ud på gaden, og der var arrangeret demo på nogle af produkterne. Kunderne flokkedes om køtilbuddene og den nye madtrend med airfryer og smagsprøver.

Også hos Lotte Rank var der stor begejstring for dagen. -Vi havde en suveræn by night og selvom vejret måske var blæsende og til den kølige side, så ser jeg det som en positiv ting, for så søgte flere kunder ind i butikkerne. Jeg tror generelt, at alle har været tilfredse med dagen, siger smykkeforhandler Lotte Rank.
Jens Jørgen Jensen, indehaver af Centrum Tøjeksperten Pandrup og Tommy Bach fra AL sport stemmer i. Der har været mange gæster i butikkerne allerede fra kl. 9.00, og der har også været et godt salg. Ejerne er enige om, at der var lidt færre besøgende end sidste år, men vejret var heller ikke helt som vi havde ønsket os, og det har også en betydning for om kunder opholder sig længere tid i gaden.
-Historisk set har vi altid lagt højt i omsætningen til by night. Det er ubetinget vores langt største salgsdag, siger Tommy Bach. Det er en kanon dag for byen, så det skal vi fortsætte med i mange år endnu, fastslår han.

Læs om fantastiske oplevelser og events