Nyheder
imported

Tim Christensen begejstrede en fyldt sal på Spillestedet Blokhus

- Denne koncert er den foreløbige kulmination i spillestedet Blokhus’ 1. leveår, fortæller formand for Spillestedet Blokhus, Kenneth Abel, på baggrund af den flotte koncert med Tim Christensen

Blokhus:

Stor succes med Tim Christensen

Veloplagt Tim Christensen begejstrede en fyldt sal på spillestedet Blokhus

Tekst: Louise Kande 

Mere end tre timer inden showstart, begyndte de første gæster at ankomme forud for koncerten med Tim Christensen på Spillestedet Blokhus lørdag 15. november. Her ventede de mange gæster, der havde valgt at indlede aftenen med en kulinarisk oplevelse en overdådig koncertbuffet  – og som en ekstra ”forret” til aftenens musikalske hovedmenu og mens de resterende publikummer ankom havde spillestedet Blokhus arrangeret opvarmningskoncert med to af områdets up-coming singer/songwriteralenter i cafe-området.

– Om det var kombinationen af de festligt anrettede fiskespecialiteter og den supermøre røde kalvefilet, som både buffetgæster og aftenens solist havde fået serveret, der gjorde udslaget skal være usagt, men det var en yderst veloplagt Tim, der kl. 20.08 entrerede scenen i Kulturhus Blokhus foran en helt fyldt sal, Mads Mølgaard Jensen, næstformand for Spillestedet Blokhus. 

– Startnummeret denne aften blev ”Barbedwired Baby’s Bream”, en af mange klassikere fra Dizzy Mizz Lizzys debutalbum, som udkom i 1994 og blev danmarks bedst sælgende rockplade nogensinde – og af mange tituleret som ”soundtracket til en hel generation”. Dette forklarer nok overvægten blandt aftenens publikum fra netop denne aldergruppe, der for ca. 20 år siden ganske sikkert oplevede deres første forelskelse, første (eller største?) brandert, studenterfesten eller svendegildet til netop tonerne fra Tim’s melodiske rockunivers i Dizzy Mizz Lizzy, fortsætter han. 

Som det akustiske setup fordrede det, blev stort set hele aftenens repertoire serveret i den balladeform, der er blevet et varemærke for Tim Christensen i de populære ”Low Key/Late Night sessions-videoer” han uploader jævnligt på Youtube, optaget foran computeren hjemme i dagligstuen på Frederiksberg.Med et perfektionistisk og imponerende akustisk guitarspil kombineret med en klar og meget sikker vokal fyldte Tim C. rummet ud og svøbte de næsten 300 publikummer ind i en nostalgisk rejse igennem sit efterhånden imponerende bagkatalog af danske rockklassikere, krydret med sjove og personlige anekdoter fra karrieren.

– Der blev underholdt om mødet med John Lennon i en drøm, uforløst forelskelse i en kvinde, der viste sig at være lesbisk samt starten på karrieren i kælderen under fritidshjemmet som 8-årig forsanger og guitarist i bandet CRAP – denne historie blev toppet af nummeret ”Take My Hand, Fan fra den periode, hvilket udløste en af aftenens største bifald – en sang på dansk, med engelsk hookline, komponeret af en meget ung Tim C, fortæller Kenneth Abel, formand for Spillestedet Blokhus. 

Efter næsten 2 timers koncert samt 2 ekstranumre afsluttet med en drømmende guitarsolo fik en insisterende stående applaus fra publikum Tim på scenen til endnu et ekstranummer, der efter opfordring fra flere publikummer, blev det smukke nummer ”Kings Garden” fra hans debutplade som solist.

– Denne koncert er den foreløbige kulmination i spillestedet Blokhus’ 1. leveår. Vi er overraskede over den støt stigende tilstrømning af folk til vores arrangementer. Tilbagemeldingerne fra vores gæster samt optrædende peger på, at kombinationen af den eksklusive koncertbuffet, de hyggelige lokaler spækket med kunst samt den intime stemning under koncerterne i Kulturhuset Blokhus værdsættes. Vi glæder os derfor allerede til snart at kunne løfte sløret for næste sæsons program, der i skrivende stund er ved at blive forhandlet på plads. Uden at afsløre for meget, kan jeg da oplyse, at næste sæson byder på et bredt spekter af både kendte og up-coming danske og internationale navne, der matcher den profil, vi ønsker at skabe for Spillestedet Blokhus, hvor den uhøjtidelige og intime stemning er i højsædet, afslutter Kenneth Abel. 

Læs om fantastiske oplevelser og events