Blokhus

Top 5 spiseoplevelser i Blokhus

Guide til den gode smagsoplevelse
Hirtshals_Photo Robin Skjoldborg_68- ud og spise

ANNONCØRBETALT INDHOLD:

En tur til feriebyen og godt mættet af oplevelser kan afsluttes med en dejlig spiseoplevelse. Blokhus byder på flere gode bud, hvor der er gjort ekstra meget ud af råvarerne og smagen.

I nedenstående guide har vi hjulpet dig med at finde hen til nogle af de bedste af slagsen.

Restaurant Nordstjernen

Restaurant Nordstjernen i Blokhus byder menukortet på flere populære retter. Hvem drømmer ikke om at sætte tænderne i en mør Rib Eye eller den velkendte klassiker wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter og smørsauce. Eller hvad med en fyldt rødspætte som svulmer af rejer, asparges og sauce homard. Selv på den mest inkarnerede restaurantgæst får det munden til at løbe i vand. Som en lækker variation af det almindelige a la carte kort kører restauranten også med månedens menu, der som navnet angiver skifter hver måned. Den består af enten 2 eller 3 retter til henholdsvis 298,- eller 338,-

Blokhus Fiskerestaurant

Hos Blokhus Fiskerestaurant gør de ekstra meget ud af deres store fiskebuffet. Her kan du gå ombord i en verden af forskellige fisk – både kolde og varme. Du kan blandt andet vælge imellem jomfruhummere, rejer, krabbekløer, sushi, sild, ål, fiskesalater og meget mere. Det kan næsten være svært at vælge, for er du som de fleste, så vil du jo gerne smage på det hele. Til dem der ikke er så meget til fisk, så er der også okse- og grisekød samt et væld af grønsager og saucer. På dessertbuffeten finder du masser af kage og frugt samt en stor chokoladefontæne med marshmallows. Du behøver ikke at gå sulten fra bordet, for det er spis hvad du kan på aftenbuffeten til 349,- pr. person.

strandhotellet-Blokhus menu

Strandhotellet Blokhus

Strandhotellet i hjertet af Blokhus fremtryller kokkene i Restaurant Blå delikate menuer i et væld af farver og kombinationer med afsæt i det danske og franske køkken. De tilbyder såvel frokostretter og aftenretter. På lørdage og søndage fra kl. 12.00 kan du endda blive fristet af en stor smørrebrødsbuffet, hvor råvarerne er nøje udvalgt fra lokale leverandører. Smørrebrødsbuffet koster kr. 210,-/person. Eller hvad med at nyde et lækkert skaldyrsfad med rejer, blåmuslinger, østers, krabbekløer og jomfruhummere sammen med et glas kølig hvidvin til 725,- pr. person (Min. 2 personer).

Kulturhuset og Skulpturparken

I Hune nær Blokhus ligger Skulpturparken Blokhus, som både rummer café og restaurant, hvor du kan vælge imellem en perlerække af retter.
I caféen kan du prøve den store, populære Blokhus Tarteletten eller de velkendte klassikere såsom f.eks. stort stjerneskud, smørrebrød og saftige burgere.

Og på søndage fra 21. maj – 22. oktober fra kl. 12-15 kan du vælge den store Søndagsfrokost Buffet i det hyggelige orangeri, hvor der er disket op med et væld af gode smagsoplevelser – f.eks. rejer, sprøde fiskefileter, tunmousse, tarteletter, kalvefilét, svinemørbrad, salater, ost og kage. Alt sammen til kr. 245,- pr. person. I samme ombæring kan du se de imponerende sandskulpturer opført i temaet H.C. Andersens Eventyr, hvor internationale kunstnere har portrætteret de folkekære eventyr.

Blokhus Tartelet 22 (3)

Kancelligaarden

Et af de nyeste skud på stammen i Blokhus er Kancelligaarden
Restauranten har flere spændende ting at tilbyde. Her kan du invitere din bedste ven eller veninde og nyde et par timer sammen over en dejlig morgenmadsbuffet. Morgenmadsbuffeten, der serveres imellem kl. 9 og 11, kan du bestille hver dag hele sommeren til kr. 155,- pr. person incl. kaffe, the og juice, og i weekenderne inviterer restauranten på stor frokostbuffet med et væld af smagfulde retter til 255,-/person fra kl. 12-15.

Derudover er der altid et spændende a la carte kort med lækre retter at vælge imellem.

Kancelligaarden Blokhus.dk

Cocktails og levende musik

Er du ikke helt mættet endnu af oplevelser, så kan dagen afsluttes med levende musik og sprudlende cocktails på Lanternen.

Hver weekend i 2023 spiller der en ny artist på værtshuset, og temaet er altid folkekære klassikere. Der kan synges med, og der er en hyggelig og festlig stemning.

En helt perfekt afslutning på en dejlig dag i Blokhus.

Læs om fantastiske oplevelser og events