Blokhus

Tidligere topchef indtræder i bestyrelse i Blokhus

 | FOTO: Presse
Kalstrup Livsstilshus har indgået nyt samarbejde
Kalstrup

Anders Dam, tidligere mangeårig ordførende direktør for Jyske Bank, har sagt ja til endnu en bestyrelsespost. Denne gang i en nyetableret bestyrelse inden for livsstilsdrevet detailhandel hos KALSTRUP LIVSSTILSHUS / byKalstrup.dk, oplyser forretningen i en pressemeddelelse.

Bestyrelsesposten bliver Anders Dams fjerde, da han allerede sidder i bestyrelsen i henholdsvis Jyske Banks Almennyttige Fond, Eurowind Energy og Selmer Gruppen.

-Vi ser med forventning frem til samarbejdet. Det er spændende for os at få Anders Dams sparring og vidensdeling på baggrund af hans erfaring og karriere i den finansielle sektor. Vi har længe ønsket os en bestyrelse, udtaler Tine og Per Kalstrup, der foreløbig tæller de to øvrige medlemmer i bestyrelsen.

KALSTRUP LIVSSTILSHUS har sin primære flagskibsbutik på over 3300 kvm midt i Blokhus kun få hundrede meter fra Vesterhavet.
I Løkken ligger søsterbutikken, imens webshoppen, byKalstrup.dk også har til huse i Blokhus.

Potentiale i online detailhandel

Anders Dam indtræder i nystiftet bestyrelse for Kalstrup Livsstilshus i Blokhus.

Webhandel er spændende og vi ser et potentiale i netop online detailhandel og leder efter yderligere et bestyrelsesmedlem, der kan bidrage med viden indenfor netop den disciplin.

– Samtidig har vi opstartet egenproduktion, som vi forventer os meget af i fremtiden, fortæller Tine og Per Kalstrup

En væsentlig årsag til Anders Dam har takket ja til den nye bestyrelsespost, er sit kendskab til butikken både som mangeårig kunde og som bank for virksomheden.

-Jeg er oprindelig nordjyde og holder meget af området omkring Rødhus, Blokhus og Vesterhavet, og har hvert år holdt sommerferie i Rødhus, siden jeg blev født. Jeg har kendt KALSTRUP LIVSSTILSHUS og derfor også Tine og Per Kalstrup gennem flere år, så da Per Kalstrup for et par år siden spurgte, om jeg kunne være interesseret i en bestyrelsespost hos dem, var jeg ikke afvisende, når jeg engang stoppede i Jyske Bank.
Efter jeg nu har hørt om de opdaterede visioner, sagde jeg ja og glæder mig til samarbejdet, udtaler Anders Dam.

Læs om fantastiske oplevelser og events