Aabybro

Topkamp endte uafgjort og udesejr i bundopgør

Peter Karstrøm Warming fortæller her om Jammerbugt Ligaen:
Runden 4. og 5. juni bød på to afgørende opgør, ét i toppen og ét i bunden. I toppen blev det et point til Trekroner IF 98 og tilsvarende til Biersted IF, og dermed strammer det til i toppen af rækken. I den modsatte ende af tabellen led Hune Boldklub et kostbart nederlag, der formentlig sikrer Moseby Boldklub en ny sæson i Jammerbugt Ligaen.

Hune Boldklub – Moseby Boldklub: 1-3 (0-1)
0-1 (45.) Mathias Iversen
0-2 (78.) Mathias Iversen
0-3 (90.) Rasmus Ellemann
1-3 (90-) Thomas Helbo

Blot et enkelt blik på tabellen afslørede straks, at her var der tale om et vaskeægte bundopgør med mere end blot tre point på spil. For med en sejr ville hjemmeholdet kunne sende gæsterne under nedrykningsstregen, og omvendt ville gæsterne med en sejr få skabt luft til bundplaceringerne og efterlade hjemmeholdet i en vanskelig situation.
Hjemmeholdet er kendt for sin fight og evne til at knokle løs i kampene, men denne gang hjalp bestræbelserne ikke, og så er der ikke meget værdi i at have fået et beskedent nederlag.
Gæsterne fra Moseby Boldklub slap bedst fra opgøret, hvor man måske fra sejren i forårets første kamp, havde fået et mentalt forspring. På forhånd var kampen udpeget som en af de kampe, hvor holdet gerne skulle kende sin besøgelsestid og have point. Med 3-1 sejren i Hune kravler Moseby op på 5. pladsen med fire point til en nedrykningsplads.

Jetsmark IF – Fjerritslev IF: 1-6 (1-0)
1-0 (35.)
1-1 (46.) Mike Hermansen
1-2 (48.) Christian Lykke
1-3 (60.) Jonathan Mortensen
1-4 (67.) Christian Lykke
1-5 (74.) Christian Hjortshøj Jensen
1-6 (80.) Christian Lykke

Trængslerne fortsætter for Jetsmark IF, der fortsat frister en tilværelse nederst i Jammerbugt Ligaen. Det blev der ikke lavet om på i hjemmekampen, hvor en enlig scoring langt fra var tilstrækkeligt mod et altid farligt hold fra Fjerritslev IF, der maser på i topstriden.
Fjerritslev IF holdt sig ikke tilbage, og formåede at score seks hele gange mod hjemmeholdet, og dermed trække sig tilbage med en solid sejr på 6-1. Holdet er fortsat ubesejret og trods pointtab i form af fire uafgjorte kampe, er holdet stadig med i kampen om topplaceringerne.

Trekroner IF 98 – Biersted IF: 2-2 (1-0)
1-0 Lukas Jespersen
1-1 (52.) Mikkel Qvist
1-2 (59.) Søren Selvejer Sørensen
2-2 (87.) Anders Bech Raaberg

Rundens absolutte topbrag mellem nr. 1 og nr. 2 i Jammerbugt Ligaen.
Med resultatet 2-2 spillede de to hold for anden gang i denne sæson uafgjort i deres indbyrdes opgør. Eftersom Trekroner IF 98 ikke har spillet samme antal kampe som Biersted IF, står hjemmeholdet med gode muligheder for at kapre 1. pladsen, hvis sejrsstimen ellers fortsætter.
Biersted IF er med resultatet fortsat ubesejret i Jammerbugt Ligaen og endda med en formidabel flot målscore. Holdet har ikke lukket mange mål ind, men til gengæld været særdeles målsøgende og scoret rigtigt mange mål i de fleste opgør.

Skovsgaard – Gjøl GB: 6-3 (5-0)
1-0 (15.) Jonas Myrup
2-0 (32.) Gustav Nielsen
3-0 (34.) Jonas Myrup
4-0 (43.) Benjamin Hougaard Jensen
5-0 (44.) Mathias Brøndum
5-1 (54.) Jesper Gunder
6-1 (59.) Kasper Als
6-2 (80.) Jesper Gunder
6-3 (83.) Jesper Gunder

Allerede midt på ugen havde Skovsgaard høstet tre point hjemme i kraft af en sejr på 6-2 over Moseby Boldklub. Det koncept med at score seks mål og gå sejrrigt fra banen blev der ikke lavet om på i hjemmekampen mod Gjøl GB.
Skovsgaard Boldklub har igennem de seneste opgør været inde i en stabil og god stime, hvor der er blevet høstet en del point, og holdet har derfor sat sig solidt på 4. pladsen og distanceret sig fra bundstriden. Men holdet har dog ikke høstet tilstrækkeligt med point til at være en del af kampen i toppen af tabellen.
Med nederlaget bevarer gæsterne fra Gjøl GB den lidt usikre position lige over nedrykningsstregen, og med resultatet får holdet ikke skabt luft til nedrykningspladserne.
Rundens øvrige resultater in mente, tegner der sig mere og mere en kamp mellem Gjøl B. og Hune Boldklub om at undgå 7. pladsen og således sidde tilbage med Sorteper efter sidste spilledag.

Læs om fantastiske oplevelser og events