Tour de jammerbugt
Nyheder

Tour de Jammerbugt søger byer

Skal Touren komme til din by?
 | FOTO: Presse  

Jammerbugt Kommunes gratis motionsløb, Tour de Jammerbugt, vender tilbage. Det sker i sommeren 2023. Der er netop nu åbnet op for at søge om at blive værtsby for én af årets etaper.

Det gratis motionsløb Tour de Jammerbugt havde sin debut tilbage i 2019. Jammerbugt Kommune har nu en ambition om, at løbet skal nå forbi alle kommunens 22 lokalsamfund i årene 2022-2025.

I 2022 var Tour de Jammerbugt i Hjortdal, Ingstrup, Skovsgaard, Gjøl, Tranum og Nørhalne – med stor succes. Her kom flere end 1100 deltagere gennem de forskellige lokalsamfund, som blev vist frem fra deres bedste side. F.eks. foregik en stor del af ruterne i Hjortdal og Tranum i den lokale natur. I Skovsgaard kom løberne og cyklisterne forbi det ny renoverede Skovsgaard Hotel, og på Gjøl startede og sluttede ruterne selvfølgelig på havnen, som er fyldt med spændende vandsportsaktiviteter.

Tour de Jammerbugt
Tour de Jammerbugt

Vil dit lokalsamfund være vært for en etape

Nu kan det blive din bys tur til at være vært for en etape i Tour de Jammerbugt 2023 – og dermed lave de fedeste gå-, løbe- eller cykelruter gennem lokalsamfundet.

Jammerbugt Kommune stiller konceptet til rådighed og leverer rammerne, herunder økonomi, tidtagning, målportal, startnumre, rutemarkeringsflag osv.,
men det er lokalsamfundene selv, der planlægger og afvikler deres etaper.

På den måde får lokalsamfundene nemlig selv mulighed for at bestemme, hvordan de vil vise deres stedsspecifikke herligheder frem på ruterne.

Der er ansøgningsfrist for etapebyer fredag 27. januar 2023.

Læs mere og tilmeld dig her

Fakta om Tour de Jammerbugt

Læs om fantastiske oplevelser og events