Blokhus

Travlhed før koncert

Arrangørerne gør klar til musikoplevelse

Der er travlhed i byen, når den skal være vært for de store musikkoncerter.
Allerede i morgen torsdag 6. juli går det løs for første gang, når Stig & Vennerne og Festerkester skal sætte gang i festen på Blokhus Torv.
De frivillige under Erhvervsforeningen Destination Blokhus forbereder sig på det store rykind og er i fuld gang med at klargøre scenen, lyset og baren inden kunstnerne ankommer torsdag formiddag.

I virkeligheden er der mange gøremål ”behind the scenes” i forbindelse med denne type arrangementer, og faktisk bruger foreningen et helt år på at klargøre det hele.
-Når det hele skal afvikles, så er der utrolig mange opgaver, som allerede er udført, siger Jannie Ratke, eventansvarlig i Erhvervsforening Destination Blokhus.
Fakta er, at det hele kan opfattes som et isbjerg – 90 % er under havets overflade, og det er kun de 10 % man ser. På samme måde kan man betragte de opgaver, der skal udføres forud for koncerterne.
F.eks. skal kunstnerrummet gøres klar til, når de ankommer. Der skal laves tidsplaner og være forberedt til, at de store lastbiler rykker ind med udstyr. Der er arrangeret senge, som er et af de nye ønsker, der er blevet taget hånd om, så kunstnerne kan tage et hvil inden det store show afvikles på scenen.
De frivillige har forberedt strømforsyning, så alle de rigtige ledninger er klar, og der er udviklet en plug and play løsning, som er nemt og hurtigt at gå til. Der er blevet lavet programmer, som er blevet omdelt samt bestilt varer, så alt er pakket og klar til at blive afsat.
Der skal også bestilles kontanter, så der er byttepenge i baren og samtidig skal internettet være køreklar, så det blandt andet er nemt for kunderne at betale med mobilepay.
-Vi glæder os til, at det hele skal gennemføres nu. De frivillige har gjort en kæmpe stor indsats for at hele programmet afvikles efter hensigten, og de er uundværlige i de her sammenhænge, afslutter Jannie Ratke.

Læs om fantastiske oplevelser og events