Aabybro

Tre butikker i Aabybro tvunget til at lukke

Bliver ramt af nye forholdsregler som følge af COVID-19

Butikkerne Thiele Optik, Sportmaster samt Bog & Ide er onsdag 18. marts nødt til at lukke.
Det sker som følge af regeringens påbud om, at alle butikker i overdækkede stor- og butikscentre skal lukke – med mindre, der er tale om en dagligvarebutik.
– Og vi tre butikker er desværre at regne som en arkade. Jeg har kontrolleret det hos Erhvervsstyrelsen, så vi er nødt til at lukke indtil 30. marts, fortæller Klaus Simonsen, indehaver af Bog & Ide.

Midlertidigt ophold
De tre butikker har nemlig taget midlertidigt ophold under samme tag i den tidligere Fakta-bygning i Aabybro Centret frem til juni 2021, mens etape 1 i udviklingen af det nye center tager form.
– Det er mega-irriterende at vi er nødt til at lukke. Vi mister jo 14 dages salg. Det er svært at holde til. Og vi ved jo ikke, om det her kommer til at gælde blot de næste 14 dage, eller om det bliver forlænget til påske, siger Klaus Simonsen.

Bog & Ides midlertidige butik ligger i en arkade. Foto: Vores Jammerbugt

Tager mod henvendelser
Dog er det stadig muligt at handle hos Bog & Ide i Aabybro.
– Man er velkommen til at skrive til os, hvis man mangler noget, og så bringer vi ud. Eller man kan benytte vores landsdækkende web-shop, siger Klaus Simonsen.
Han hæfter sig dog ved, at regeringen og Folketingets parti vedtager love, der skal yde kompensationer til de brancher og butikker, som bliver ramt af de markante forholdsregler, der tages mod COVID-19.
– Det bliver vi klogere på en af dagene, når vi ser, hvad der ligger i det, siger Klaus Simonsen.

Thiele kan stadig kontaktes. Foto: Vores Jammerbugt

Thiele kan stadig kontaktes
Thiele Optik lukker i løbet af torsdagen og frem til 30. marts.
– Men vi vil stadig være i butikken, men vi har lukket for kunder. Man kan ringe og skrive til os, og vi skal også nok sørge for, at bestilling af briller bliver gennemført, forsikrer optiker Jesper Damgaard.
– Det er selvfølgelig trist, men det er vigtigst at få slået den smittefare ned. Så må økonomien komme i anden række, siger han.
Sportmaster henviser også til sin webshop og tilbyder gratis fragt.

Læs om fantastiske oplevelser og events