Nyheder
imported

Tre finalister er nomineret til Årets Iværksætterpris 2016

Kunstcaféen i Blokhus er igen nomineret til "Årets Iværksætterpris 2016" og det samme er Restaurant Klitrosen i Slettestrand - med Rikke Eisenhardt Muus i spidsen - også kendt fra Kulturhuset Blokhus.

Tre finalister er nomineret til Årets Iværksætterpris 2016

Når Erhvervsforeningen for Jammerbugt Kommune den 16. november uddeler Årets Iværksætterpris 2016 til en succesfuld iværksætter i Jammerbugten falder valget på enten Restaurant Klitrosen i Slettestrand, Kunstcaféen i Blokhus eller Gøttrup Smede og Maskinforretning i Fjerritslev.

De tre finalister, som er blandt flere indstillede virksomheder til Erhvervsforeningen iværksætterpris, er blevet vurderet af Erhvervsforeningens forretningsudvalg, som på baggrund af flere forskellige kriterier, herunder virksomhedernes omsætning, udvikling, ide og initiativ, har udvalgt disse til en sidste og endelig vurdering.

Erhvervsforeningen for Jammerbugt Kommune ønsker med uddelingen af iværksætterprisen at sætte fokus på iværksætterlyst og præmierer en succesfuld iværksætter, der over en kort årrække har vist evne og vilje til vækst og som kan fremstår som rollemodel for de mange, der overvejer at starte egen virksomhed.

Restaurant Klitrosen i Slettestrand er med Rikke Eisenhardt Muus og Mads Muus i spidsen indstillet til Årets Iværksætterpris for deres evne og vilje til at løfte Klitrosen til et foretrukket kursus,- og konferencested og velrenommeret lokalitet for afholdelse af private fester. Stedet gennemsyres af professionalisme på madsiden såvel som på servicen, hvilket har resulteret i en stor stigning i både erhvervsarrangementer samt private fester. (Red: Rikke Eisenhardt Muus og Mads Muus er også forpagtere af Kulturhuset Blokhus)

Gøttrup Smede & Maskinforretning drives og ejes af Kasper Thorning, som overtog virksomheden kort efter at være udlært samme sted. Virksomheden drives som en traditionel smedevirksomhed, som bygger på fagets gamle traditioner med blik for nutidens kunder indenfor f.eks. landbruget og fiskerifaget. Kasper har i en alder af blot 24 år formået at fastholde arbejdspladser i en tid med konjunkturmæssige udfordringer, ligesom han har formået at flytte både omsætning og resultat i en positiv retning.

Kunstcaféen i Blokhus er med Anita Michaelsen ved roret nomineret til årets iværksætterpris, fordi de med succes og positive tal på bundlinjen formår, at drive et helårsåbent spisested i et sæsonpræget område. Kunstcaféen har siden opstarten været inde i en rivende udvikling, og har netop igangsat en udvidelse der kan imødekomme den stadig stigende efterspørgsel. Kunstcaféen udmærker sig desuden ved en ekstraordinær hyggelig atmosfære og høj kundeservice, som virksomheden har arbejdet fokuseret med via målrettede uddannelsesforløb.

Kunstcaféen i Blokhus og Restaurant Klitrosen i Slettestrand har begge tidligere været nomineret til Erhvervsforeningen iværksætterpris, mens Gøttrup Smede og Maskinforretning er nomineret til prisen for første gang, og når prisen uddeles til én af de tre, er det 7. år i træk prisen uddeles. Prisen er tidligere gået til blandt andet, DCM Cykler og Maskiner i Fjerritslev, ServiceNord i Pandrup, Gadekøkkenet i Aabybro og seneste One Revision i Pandrup, som modtog prisen i 2015

Sidste års vinder af Iværksætterprisen, Lars Lundtoft fra One Revision videregiver prisen, når kåringen af Årets Iværksætter 2016 finder sted på Domus Vision i Pandrup onsdag den 16. november. Prisen består udover æren af et pengebeløb på kr. 5.000,-, som vindervirksomheden kan anvende efter eget valg.

Alle med interesse er velkomne til at deltage i prisoverrækkelsen. Tilmelding er nødvendig og foregår på Vækst Jammerbugts hjemmeside.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events