Nyheder
imported

Tre virksomheder i finalen om at blive Årets Iværksætter

Blandt de nominerede er en genganger fra Pandrup

Tekst og foto: Presse

Traditionen tro kårer Vækst Jammerbugt og Erhvervsforeningen Jammerbugt årets iværksætter.

Når den endelige vinder kåres i slutningen af november falder valget på enten Thorupstrand Fiskehus, LBS Staal A/S eller Go!Communication.
Blandt flere indstillede virksomheder til Erhvervsforeningens iværksætterpris er de tre finalister nomineret af Erhvervsforeningens forretningsudvalg og Vækst Jammerbugt på baggrund af flere forskellige kriterier, herunder blandt andet virksomhedernes omsætning, økonomi, udvikling, potentiale, ide og initiativ.

Go!Communication
Det er et online markedsføringsbureau beliggende i DGI-Huset i Aabybro. Virksomheden ejes af Karina Kjær Bech, som startede firmaet i 2017.
Firmaet beskæftiger sig med en bred pallette af online markedsføringsopgaver og har siden opstarten opnået en imponerende kundeportefølje, som tæller nogle af de store virksomheder inden for både offentlig administration, turismeorganisationer og private virksomheder.
Go!Communication er nomineret til prisen, da det har formået at skabe sig en plads i et stærkt konkurrencepræget marked med mange aktører, især i Aalborg. Go!Communication er stærk i strategisk online markedsføring, trykt materiale, video og benytter sig af alle de toneangivende online kanaler som Facebook, Instagram, influencers med flere. 
 

LBS Stål A/S
Virksomheden drives af Preben Lausten og Lasse Have Nielse, og er underleverandør af bearbejdede metalemner til blandt andet maskinindustrien. LBS Stål A/S udvikler, producerer og leverer løsninger inden for laserskæring, kantbukning, slibning, afgratning, svejsning og montage.
Firmaet er nomineret til titlen som årets iværksætter i Jammerbugten for 2. år i træk, fordi det har formået at videreudvikle sin i forvejen meget succesfulde virksomhed. I et presset marked har det via en udpræget dialog-baseret kundetilgang øget sin indtjening betragteligt uden, at det er på bekostning af medarbejdertrivslen.

Thorupstrand Fiskehus
Det har været drevet af Janni M. Olesen siden foråret 2019 og tilbyder både fiskerestaurant, take away, fiskehandel, salg af lokale råvarer samt sågar en strandbar. Janni har prioriteret bæredygtighed og lokale råvarer i højeste kvalitet.
Thorupstrand Fiskehus er indstillet til Årets Iværksætter 2020, da Janni & Co har udviklet virksomheden i en sådan grad, at kunderne strømmer til og dermed har gjort dette fantastiske sted til også at være en økonomisk bæredygtig virksomhed.  
 

Derfor uddeles iværksætterprisen
Erhvervsforeningen for Jammerbugt Kommune ønsker med uddelingen af iværksætterprisen at sætte fokus på iværksætterlyst og præmierer en succesfuld iværksætter, der over en kort årrække har vist evne og vilje til vækst og som kan fremstå som rollemodel for de mange, der overvejer at starte egen virksomhed. Prisen består udover æren af 5.000 kroner, som vindervirksomheden kan anvende efter eget valg.
På grund af Corona-situationen ændres konceptet for uddeling af årets iværksætterpris, som i år overrækkes direkte på vindervirksomheden.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events