Nyheder
imported

Trivselsløbet – et løb, fire distancer

Påskelørdag lyder startskuddet til den 4. udgave af Trivselsløbet, der efterhånden har udviklet sig til en god tradition

Tekst: Lotte Kande – Foto: Presse

Løbet afvikles i et samarbejde mellem Ingstrup Trivselsskole og Ingstrup Efterskole. At Ingstrup Trivselsskole er medarrangør af et motionsløb er i god harmoni med skolens profil: ”Ingstrup Trivselsskole – en skole i bevægelse”. I dagligdagen vægtes både bevægelse og undervisning højt. Det samme kan siges om Ingstrup Efterskole, der udover de mange sportslinier også har fokus på den boglige undervisning.

4 forskellige distancer

Til Trivselsløbet kan der vælges mellem 4 forskellige distancer: ½-marathon, 10,5 km, 6 km og 4 km. Den korte distance er mest for børn. Her løbes hele ruten på asfalt. De øvrige distancer fører alle løberne ned på den smukke sandstrand. ½-marathonløberne gennemløber 10,5 km-ruten to gange. Her kommer løberne ud på både asfalt, grusveje, strandstier og stranden.

-De første 3 gange har der været modvind på stranden, så rent statistisk skulle der være gode chancer for medvind i år, siger Malene Krogh der er medarrangør af løbet. Start-og målområdet er placeret på Ingstrup Efterskole, hvor der også er mulighed for omklædning.

Et familieløb

Da der er 4 forskellige distancer at vælge mellem, er der også gode muligheder for at gøre løbet til en familietur – og så er det jo samtidig en god lejlighed til at få forbrændt nogle kalorier inden påskefrokosten, smiler Malene.

Der er præmier til de hurtigste på de længste distancer og derudover er der lodtrækningspræmier blandt alle deltagere.

Deltagerantallet har de seneste år ligget på 150 og det er arrangørernes ønske at kunne nå 200 deltagere til årets løb i påsken.

Læs om fantastiske oplevelser og events