Nyheder
imported

Turistkontoret i Blokhus har holdt flyttedag

Nyt selvbetjent kontor er åbnet

Tekst og foto: Martin Frandsen

Turistkontoret på Springvandstorvet i Blokhus lukkede tirsdag 20. oktober, og den efterfølgende flytning til lokalerne hos Kalstrups Livsstilshus er på plads.

Selvbetjent løsning
– Det nye turistkontor er et selvbetjent turistkontor, hvor der er brochurer om lokalområdet. Desuden er der en touch-skærm med inspiration til at besøge områdets attraktioner, hvor man kan spise og overnatte, fortæller Jannie Ratke fra VisitJammerbugt. Det selvbetjente turistkontor vil i vinterperioden holde åbnet hver dag fra klokken 10 til 18, og åbningstiden vil blive udvidet til sommer.

Frivillig og events
Desuden flytter Jannie Ratke ind på et kontor på 1. salen hos Kalstrups Livsstilshus, hvorfra hun forsætter koordineringen af Team Blokhus Frivilligekorps, ligesom også koordineringen af begivenhederne i Blokhus fortsætter uændret. Jette Grønhøj får nyt kontor hos Vækst på Pandrup Rådhus og begge skal fortsat servicere turisterne lokalt. I stedet rykker Jan Jensen Jewellery ind i lokalerne efter endt ombygning med butik og arbejdende værksted.

Nyt samarbejde
Ændringen af turistkontoret sker som et led i oprettelsen af det nye turismesamarbejde Destination NordVestkysten per 1. april 2020 med kommunerne, Hjørring, Holstebro, Jammerbugt, Lemvig og Thisted. Samarbejdet skal få flere turister til områderne og give dem endnu bedre oplevelser. Desuden er udviklingen, at stadig flere turister søger deres oplysninger digitalt.

Læs om fantastiske oplevelser og events