Pandrup

Tysk investor vil købe Jammerbugt FC

Såfremt Jetsmark IF på en ekstraordinær generalforsamling 27. april siger ja til et salg, så overtager den tyske investor Klaus Müller elitedelen, Jammerbugt FC.
Bestyrelsen for Jammerbugt FC har modtaget og accepteret et bud, som den siger ja til og anbefaler, at generalforsamlingen gør det samme.

Akademier i Afrika
Et salg vil betyde, at Jetsmark IF bliver fri for den 7-cifrede gæld, der hænger ved fra tiden med Blokhus FC, og samtidig åbner det døre for store muligheder for udvikling af Jammerbugt FC samt en oprykning til Nordic Bet Ligaen som langsigtet mål.
Det vil blandt andet ske via et samarbejde med Klaus Müllers fodboldakademier i Mali og Nigeria.
Samtidig vil der være den sikkerhed i et salg af Jammerbugt FC, at både formand Bøje Lundtoft, cheftræner Bo Zinck samt økonomiansvarlig Lars Lundtoft alle fortsætter uændret med deres arbejde.

Samme daglige drift
Bøje Lundtoft lægger heller ikke skjul på, at der med et salg er en meget glædelig dag for alle fodboldinteresserede i og omkring Jammerbugt Kommune;
– Det overordnede i aftalen er, at Jetsmark IF ikke alene blive gældfri ved salget, men samtidig fortsætter den daglige drift som den plejer, med de samme personer ved roret. Det nye er, at vi på sigt bliver tilført nogle talenter og en stærkere økonomi, så vi åbent kan melde ud, at vi skal have Jammerbugt FC i Nordic Bet Ligaen på sigt.
Det bliver primært nogle store talenter fra Mali og Nigeria, der fremover skal med til at supplere de dygtige spillere, som allerede er i truppen i Jammerbugt FC, siger han.

Et kæmpe skridt
Bo Zinck betegner det også som et kæmpe skridt for klubben, for området og for Jammerbugt.
– Det er en historisk dag. Det er en gylden dag, siger en meget glad Bo Zinck.
– Vi har arbejdet for det her de sidste 4,5 år. Det her vil give arbejdsro, gøre klubben stærkere og sikre en meget stærkere organisation, pointerer han.
Klaus Müller har stor erfaring i fodboldverdenen og er tidligere sportsdirektør.
Han har et kæmpe netværk som sagt akademier i Mali Og Nigeria, som netop har solgt spillere til Malmø FF – og han ejer ikke andre klubber.

Internationalt islæt
– Vi kommer til at udvikle vores fodboldklub både sportsligt og organisatorisk og får en klub med et internationalt islæt, hvor vi skal være med til at udvikle nogle af de største talenter fra Afrika på god nordjysk vis. Vi kommer til at gøre det på vores måde, men vil nok stadigvæk forsøge, at holdet er opbygget om et dansk spillerskellet. Men en stærkere og bredere trup vil kun gavne alle, og give os muligheder for at træne på et højere niveau til gavn for både nuværende og fremtidige spillere, siger Bo Zinck.

Spændende fremtid
Han vil således fortsat være manden i spidsen for den sportslige del af Jammerbugt FC, lige som Bøje Lundtoft både vil være formand for bestyrelsen og den daglige direktør, økonomi vil fortsat varetages af Revisionshuset Tal og Tanker v/ Lars Lundtoft.
Ifølge Bo Zinck er det et skulderklap til det arbejde, som er udført af en masse gode mennesker i Jammerbugt FC, at klubben har været interessant for en udenlandsk investor.
– Investoren er faldet for de mennesker, som er i klubben og de resultater, som er opnået som følge af de mange timer, som er lagt i klubbens tjeneste. Bakker Vendsyssel op omkring dette projekt, sætter kun fantasien grænser for, hvad vi kan udrette sammen.

Læs om fantastiske oplevelser og events