Blokhus

Udvidelse hos WestWind

Den populære butik opgraderer og har nu to butikker på Torvet i Blokhus
Westwind

WestWind i Blokhus er en af byens kendte og populære butikker og forhandler alle de kendte brands til fritid, outdoor og sport. Hele sortimentet har hidtil været samlet under ét tag, men nu er salgsarealet udvidet til at omfatte både butikken på den hidtidige adresse på Torvet 13 og til endnu en indbydende og kundevenlig butik på omkring 400 kvm., nemlig lige over for på adressen Torvet 2A.

Optimale muligheder

Med to butikker på samme størrelse placeret lige midt i turistbyens hjerte underbygger WestWind sin centrale betydning for byens handelsliv. Meningen med opgraderingen til to butikker er at samle alt tøj, fodtøj og udstyr til damer, herrer og børn, der har med outdoor at gøre, på Torvet 2A og alle de andre former for beklædning m.v. i butikken på Torvet 13. – Med de nye udvidede rammer har vi fået optimale muligheder for at tilbyde vore kunder et kæmpe udvalg af de nyeste kollektioner med lækre varer fra bl.a. Fjälräven, H2O, Hummel, Nordberg, Asics og mange flere til konkurrencedygtige priser året rundt, forklarer butikkens øverste ansvarlige, Gitte Troelsgaard.

Øget interesse for naturen

Den øgede satsning på outdoor i Blokhus skyldes rigtig gode erfaringer med outdoor i WestWind-butikkerne i bl.a. Blåvand og Søndervig, fortæller Gitte Troelsgaard, hvorfor vurderingen har været, at det også vil være den helt rigtige vej at gå at opgradere i Blokhus. Med den rivende udvikling, byen er inde i, er der et godt marked både for den nye butik med outdoor beklædning og udstyr og for alle de øvrige varer, som WestWind tilbyder i butikken på Torvet 13. – Set i lyset af det stigende antal gæster i Blokhus og omegn – også uden for sommerhøjsæsonen – er der med den øgede interesse for at færdes ude i naturen et stort behov for netop outdoor produkter, lyder vurderingen fra Gitte Troelsgaard. Den seneste WestWind butik er klar til at følge op på den succes, man har oplevet med outdoor varesortimentet i Blåvand og Søndervig, ligesom WestWinds anden afdeling lige overfor bugner af lækre kollektioner på hylderne og bøjlerne. Så i WestWind i Blokhus er man klædt på til også at klæde kunderne på.

Læs om fantastiske oplevelser og events