Nyheder
imported

Udvikling på Blokhus Medier

Ny hjemmeside, nye lokaler og flere tiltag på vej De mange sommeraviser er snart sendt afsted, og det oftest stillede spørgsmål til redaktionen er så: ” Jamen holder i så bare fri hele vinteren, når I ikke laver så mange aviser?”. Svaret er nej

Udvikling på Blokhus Medier:

Ny hjemmeside, nye lokaler og flere tiltag på vej

De mange sommeraviser er snart sendt afsted, og det oftest stillede spørgsmål til redaktionen er så: ” Jamen holder i så bare fri hele vinteren, når I ikke laver så mange aviser?”. Svaret er nej.

Tekst: Blokhus medier – Foto: Marsk marketing

Men hvad laver vi så?

Foruden at lave aviserne udenfor hovedsæsonen, laver vi også alt det praktiske bag. Vi får styr på distributions- og produktionsaftalerne og så arbejder vi også med mange øvrige opgaver.

www.blokhus.dk

Vi har de sidste seks måneder arbejdet hårdt på at lave en ny hjemmeside, som snart går i luften. Fokus har været, at skabe en mere brugervenlig og overskuelig hjemmeside med et stærkt visuelt udtryk. Blokhus.dk vil sammensmelte mediebureauets funktioner – det bliver muligt at se vores trykte produkter, videoer, artikler og give kommende aktiviteter og events endnu større synlighed.

Overordnet set lægges der på den nye hjemmeside vægt på en informativ og brugervenlig hjemmeside, som både kan rumme fascinationen for destination Blokhus og formidle information og inspiration til lokale, såvel gæster og turister.

Magasinet BLOKHUS

I februar sendte vi et flot 100-siders magasin omkring Blokhus på gaden i 20.000 eksemplarer, og vi må erkende, at de allerede er ved at være udsolgt. Derfor skal vi allerede nu til at i gang med at lave layout på magasinet for 2016, og dernæst få relevante aktører med i magasinet, som vi forventer at udgive i starten af januar.

Nye tiltag

Foruden at skabe opmærksomhed omkring Destination Blokhus på facebook.dk/blokhusdk, @Blokhusdk og www.blokhus.dk er vi i skrivende stund ved at etablere et samarbejde med et medieproduktionsselskab, der sammen med Blokhus Medier vil skabe image- videospots omkring destinationen og de enkelte aktører. Et samarbejde vi foreventer meget af og som vi glæder os til at præsentere for erhvervet.

Nye lokaler

Vi er også flyttet i nye lokaler – kun lige på den anden side af gaden på Torvet 12 A, 1. sal. Her er der bedre plads og større muligheder for at udvikle Blokhus medier. Vi takker for et godt samarbejde med Kalstrup Livsstilshus i de gamle lokaler og glæder os til at vi senere på året, vil vise de nye lokaler frem.

Erhvervsforeningen Destination Blokhus

Vi arbejder begge også med destinationsudvikling – og er med til at planlægge, markedsføre og implementere events hele året. Foruden Women’s Weekend Blokhus er vi også allerede nu gået i gang med planlægningen af Efterårs- og juleferien i Blokhus – for hele familien.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events