Aabybro

Unges fest ved klubhus tager overhånd

I den seneste tid er Aabybro IFs klubhus blevet brugt af unge mennesker som mødested på fredage aftener, da de holder til ved klubhusets halvtag med borde og bænkesæt.
Det skete fra tre uger siden og igen fredag 3.september, og det er der egentlig ikke noget galt i, siger Hans Arne Pedersen, fodboldformand i Aabybro IF.
Men det er ikke acceptabelt, at der bliver knust flasker og smidt rundt med tingene.
– Det så ud som om, der var smidt en bombe, da vores frivillige kom på stadion lørdag morgen for at være sikker på, at der var klar til dagens kampe. Der lå knuste flasker, også på p-pladsen, og vores parasoller var slæbt ud under måltavlen og væltet rundt, fortæller Hans Arne Pedersen.

Må gerne være der

Derfor har Aabybro IF bedt politiet om at lægge vejen forbi på Viaduktvej fredag aften.
– Vi har intet ønske om at politianmelde de unge mennesker. De må gerne opholde sig ved klubhuset, hvis de opfører sig ordentligt og ikke ødelægger noget, siger Hans Arne Pedersen.
– De er 14 til 16 år, og vi ved godt, at de mangler et sted her i byen, hvor de kan være, og at det har været en svær tid med Corona. Men det duer ikke med smadrede flasker, og at vores frivillige skal se deres arbejde blive ødelagt og bruge timer på at rydde op efter de unge, understreger han.
Derfor opfordrer Hans Arne Pedersen også forældre til at tage en snak med deres børn.
– Vi ville gerne, hvis forældrene ville hjælpe os med at få de unge til at tænke sig om. De skal have lov til at være her, men det skal vi også, siger Hans Arne Pedersen.
Nedenfor privatfotos:

Glasskår på fliserne
Flere glasskår
Parasoller fjernet og smidt i en bunke.
Spor efter knallert på græsset.

Læs om fantastiske oplevelser og events