Nyheder
imported

United på Skovhuset

Der bliver nostalgi, dansende rytmer og fede hits i luften fredag d. 27. oktober 

Tekst og foto: Lotte Kande

Under temaet;  Back to the 70’s & 80’s byder Fårup Skovhus velkommen indenfor til et vaske ægte fredagsbal med det goé, gamle og kendte lokalband, United.

De fleste over 40 år kan stadig mindes tilbage til dengang hvor der var baller til. Dengang hvor mænd og kvinder stod i kø foran spillestederne, salene var fyldte til bristepunktet og musikken var live. Det var dengang pigernes øjenskygge som oftest var blå, nederdelene ”swingende” og mændene bød op til dans.

-Og den følelse forsøger vi at genskabe her på stedet, når United går på scenen, fredag d. 27. oktober, fortæller indehaver Bo Larsen.

Arrangøren er stolt af, at det igen i år, er lykkedes at få samlet de ”gamle drenge” fra United, det lokale band, der turnerede Danmark tyndt i perioden 1978-1984. På repertoiret findes denne aften ”Love is in the air” ”Hotel California”, ”Confusion” og Toto’s velkendte hits, ”Hold the line” og ”Africa” m.m. Men United er ikke alene om at sætte fut i festen. Også den gamle Mayflower forsanger, Erik Brückmann Olesen spiller op med dansehits som bl.a. ”Står på en alpetop”, ”Let it be me” og ”Morgensolen” -Vi øver helt vildt og har lagt os i selen for at lave et brag af en fest, fortæller en entusiastisk forsanger.

Mogens Andersen

Den lokalkendte spillemand, Mogens Andersen, der med sit gode humør og 25 års erfaring som solomusiker, bidrager denne festaften med masser af mangfoldige party hits. Og selv lover han, at sammensætningen af det store brede repertoire, afspejler et godt grundlag for en god aften. Mogens Andersen indgår ligeledes i gruppen, Fru Andersens Trio, der også vil kunne opleves fra scenen.

På Fårup Skovhus ser man frem til en nostalgisk aften med hele fire kombinationer af bands. Billetsalget går stærkt, men der er dog stadig mulighed for at sikre sig pladser til ”a walk down Memory Lane”, afslutter Bo Larsen.

BILLETKØB: Klik her! 

Læs om fantastiske oplevelser og events