Pandrup

Uortodoks angriber forlænger med Jammerbugt FC

Jammerbugt FC forbereder sig netop nu frem mod et spændende fodboldforår.
En del af dette er at sikre stærkest mulige spillertrup, og i den sammenhæng er det glædeligt, at kunne meddele, at angriber Morten U. Thomsen og Jammerbugt FC har forlænget samarbejdet frem til sommeren 2021.

Fysisk stærk

– Morten er en mundfuld for forsvarsspillerne. Han er fysisk stærk, uortodoks og så er han blevet stærkere og stærkere teknisk. Han er et vigtigt våben for os og en anden type angriber end de øvrige i truppen. Ligesom vores andre angribere, bringer Morten topkvalitet til truppen, hvor vi har en hård og sund konkurrence, fortæller Jammerbugt FCs cheftræner, Bo Zinck.

Stor tak til HIK
Han er særligt glad for denne forlængelse, da den ikke har været lige til højrebenet. Sidste år bosatte Morten U. Thomsen sig nemlig i København grundet nyt arbejde, men takket være fleksibilitet fra klubben og Morten, samt en hjælpende hånd fra divisionskollegaerne i HIK, er det lykkes at finde en model, der fungerer.
– Der har grundet logistikken været nogle overvejelser, og vi tager et halvår ad gangen. Men begge parter har villet det her, og jeg vil i den sammenhæng sende en kæmpe tak til Kristoffer Wichmann og HIK, som har været helt fantastiske i det her.
– Morten har trænet i HIK, når han ikke har været ved os, og den måde, de har coachet Morten på og holdt ham i gang, har virkelig været fantastisk. Morten har ikke bare været en, der fik lov at træne med. Han er blevet evalueret, og der er blevet stillet krav. Det har virkelig betydet meget, og der skal sendes en stor tak til HIK og trænerteamet for det. De har et godt set up og et dygtigt trænerteam, og de har taget det meget seriøst, fremhæver Bo Zinck.

Vil vinde kampe
Angriberen selv erkender også, at beslutningen denne gang ikke har været så lige til, men at de sportslige udfordringer og sammenholdet i sidste ende afgjorde det.
– Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har gjort mig en del overvejelser, om hvorvidt jeg skulle fortsætte i Jammerbugt FC. Jeg er gået fra et studieliv med masser af tid til fodbolden, til et fuldtidsjob med en del transporttid. Men jeg nyder fællesskabet i klubben og at vinde fodboldkampe, og derfor skulle der i sidste ende heller ikke meget overtalelse til. Jeg vil jo gerne være med, hvor det er sjovt, siger Morten U Thomsen.
 – Med nyt arbejde, nye kolleger, ny samarbejdsklub med nye holdkammerater og nye omgivelser, så siger det vist sig selv, at det har været hårdt og udfordrende, særligt i starten. Og som nordjyde i København har det naturligvis også givet en del logistiske startvanskeligheder, siger han.

To trænere  
– Men det været et halvår, som jeg ikke vil være foruden. Takket være HIK, der har givet mig en god velkomst og er en klub, hvor jeg har følt mig godt tilpas lige fra starten i et sundt og konkurrencedygtigt træningsmiljø. Det er sjældent, man får muligheden for at have to trænere i hver sin del af landet, og med hver deres filosofi i forhold til, hvordan fodbold skal spilles. Så det har bestemt været en god og lærerig proces, siger frontløberen.
Han har som så mange andre har været udfordret af Covid-19 restriktionerne og derfor trænet mere i Jammerbugt FC end forventet. Sådan vil det med alt sandsynlighed fortsætte i forårssæsonen, og her ser Morten U. Thomsen frem til bygge videre på sidste års succes.
– Jeg forventer, at vi fortsætter med at vinde fodboldkampe. Efterårssæsonen var på alle måder godkendt. Derfor handler det for os om at bygge ovenpå disse flotte resultater, så vi forhåbentlig kan hænge på i toppen så længe som muligt. Og så må vi se, hvor langt det rækker.

Læs om fantastiske oplevelser og events