Nyheder
imported

Ved Jammerbugten: Events udskydes

Som følge af restriktionerne for COVID-19 og forbuddet mod større forsamlinger til og med august, udskydes flere events til senere på året eller flyttes til 2021.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Marked i Løkken

I bededagsferien 8. – 9. maj skulle Marked I Løkken-hallen have været holdt for første gang. Men i stedet aflyses arrangementet, og det flyttes i stedet for til oktober måned.

Blokhus – Løkken Wind Festival

Arrangørerne Blokhus – Løkken Wind Festival har aflyst den flyvende festival, der skulle have været afviklet den  30. og 31. maj. I stedet er aktiviteterne på både Blokhus og Løkken strand flyttet til pinsen 2021 – den 22.-23. maj.

Løkken Antikmesse

Løkken Antikmesse, som i år har 45 års jubilæum, påvirkes af corona-virussen. Messen skulle have fundet sted 30. – 31. juli og 1. – 2. august, men udskydes nu til 17., 18., 19. og 20. september 2020, som følge af myndighedernes påbud omkring afholdelse af større arrangementer.

Saltum Uldfestival

Foråret i Destination Blokhus plejer at byde på en hel weekend i uldens tegn – Saltum Uldfestival. Foreløbigt var eventen flyttet til weekenden den 15.-16 august, men arrangørerne tager nu konsekvensen af at forbuddet mod større forsamlinger på grund af corona-smittefaren er forlænget helt frem til udgangen af august. Festivalen er derfor blevet aflyst for 2020 – og i stedet flytter Skandinaviens største Uldfestival til 8. og 9. maj 2021. Det gør sig også gældende for Saltum Festdage.

Forest To The Bay

PGU Runners har på baggrund af COVID-19 besluttet at udskyde årets udgave af løbet, Forest To The Bay, som skulle have fundet sted 2. påskedag. Den nye løbsdato er i stedet 12. september 2020, oplyser PGU Runners, der arrangerer løbet i samarbejde med DGI Nordjylland.’

Løkken Koncert

Da forsamlingsforbuddet er forlænget, er Løkken Koncerten aflyst for 2020, men der bliver masser af god musik, fed stemning og forhåbentlig solskin, når Løkken Koncert afvikles igen i 2021, den 10. juli.

Events i Blokhus

Mange af de eventbaserede tiltag, der var planlagt for Blokhus 2020, lader sig ikke gøre. Det betyder, at man i bestyrelsen for Erhvervsforeningen Destination Blokhus har måtte sadle om. Igennem hele 2020 brandes Blokhus under mottoet: ”Højt til himlen”. Der afvikles i stedet Drive-in Sankt Hans, bagagerumsmarked på stranden, drageflyvning på stranden, sandslotskonkurrence på stranden, kunst på Torvet, Summer impro-comedy, Havestols Bio og Bingo på Torvet m.fl. Det forventes pt. at man fortsat kan afvikle Efterårsfestival 2020, Jul i Destination Blokhus og Nytårsbad. 

Læs om fantastiske oplevelser og events