Aabybro

Vejarbejde på Høvejen ved E45 og Nørresundby

Kommer man kørende på E45 ved Nørresundby og skal skifte til rute 11 mod Thisted, så sker det via frakørsel 10 og tilslutningsanlægget Høvejen.
Lige præcis her vil der de kommende måneder blive udført renoveringsarbejder på den bro, som fører trafikanter hen over Hjørringvej.
Det sker, fordi broen med tiden er blevet gammel og utæt, og derfor bliver den nu fugtisoleret, og autoværnet bliver udskiftet.

I etaper
Arbejdet kommer til at foregå i etaper, så trafikanter stadig kan komme til og fra motorvejen. I de første par dage af arbejdet vil til- og frakørselsrampen desuden være lukket, da der i denne periode skal laves midlertidig asfalt.
Mens arbejdet står på, vil hastighedsgrænserne blive sat ned for at passe på bygningsarbejdere såvel som trafikanter. Samtidig vil tunge køretøjer blive begrænset til en maksimal højde på 3,7 meter. Disse køretøjer vil blive ledt uden om via Gammel Høvej.
Vejdirektoratet forventer, at arbejdet er afsluttet i begyndelsen af november, og når det er gennemført, kan trafikanter se frem til mange år med en tryg og sikker bro over Hjørringvej.

Gode råd
I forbindelse med arbejdet må trafikanter forberede sig på et par minutters ekstra rejsetid – særligt i myldretiden.
De første par dage, mens der bliver udlagt midlertidig asfalt, vil trafikanter, der kommer sydfra og skal af på afkørsel 10, være nødt til at køre mod Frederikshavn og bruge afkørsel 20. 
Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.
På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på Trafikinfo.dk

Læs om fantastiske oplevelser og events