Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

vendelboer skal sikre yderligere vækst ved Vesterhavet

De to solide vendelboer er Bureauchef Tina Boelt på 49 og Rådgiver Kenneth Morville på 36, som i 2015 er ansat på Simosol – Sol og Strand Blokhus. De er begge blevet tiltrukket af den friske luft, Vesterhavet og den smukke natur omkring Blokhus

Blokhus:

To solide vendelboer skal sikre yderligere vækst ved Vesterhavet

De to solide vendelboer er Bureauchef Tina Boelt på 49 og Rådgiver Kenneth Morville på 36, som i 2015 er ansat på Simosol – Sol og Strand Blokhus.  De er begge blevet tiltrukket af den friske luft, Vesterhavet og den smukke natur omkring Blokhus

Tekst og Foto: Louise Kande

– Jeg har tilbragt alle mine sommerferier som barn ved Vesterhavet.  Vesterhavet har altid været som en magnet for mig – tror ikke der findes et skønnere område. Jeg var ikke på jobjagt, men min kollega kom med jobopslaget fra Sol og Strand og sagde; Tina, der står dit navn på den her! Det kunne jeg virkelig godt se, og så måtte jeg i tænkeboks.. Jeg endte med at søge jobbet – og så var det jo bare dejligt, at Sol og Strand også kunne se mit navn på den profil, fortæller Tina Boelt.

Kenneth Morville har i mange år været gæst og turist i Blokhus, og han mener, at hans forståelse for området, giver ham stor mulighed for at kunne give husejerne et ærligt billede af deres udlejningsmuligheder.

– Det handler for alt i verden om at kunne give en god, men også troværdig service, at være ærlig omkring destinationen og dermed skabes der også større troværdighed overfor husejere, fortæller Kenneth.

Hvad har været det mest spændende indtil nu?

– Helt sikkert at få styr på personalesituationen og at få sammensat mit eget team. Jeg har et rigtig godt og meget kompetent personale på kontorerne. Men også at få afdækket mit eget jobområde, og at få kontakt med de mange søde ejere, vi har, og at få nye kontakter i lokalområdet. Det har været 4 meget spændende og inspirerende måneder og det er meget motiverende, at jeg nu kan se, at det jeg har fået sat i gang, begynder at virke, fortæller Tina.

– Branchen i det hele taget er helt vildt spændende. Udviklingen i Blokhus stigende, og derfor er det også meget spændende at være med til at sikre, at de turister som kommer her får en god oplevelse  – SÅ GOD, at de får lyst til at komme igen og fortælle om det til alle deres venner og familie, fortæller Kenneth.

– Vi har mange opkald og mails i dagens løb, men rigtig mange gæster kigger også forbi kontoret for at få oplysninger om udlejning, attraktioner, aktiviteter, forretninger eller bare lidt vejledning i brug af internet, tv osv. Vi er ikke blot et udlejningsbureau. Vi er et serviceorgan, supplerer Tina.

De hurtige – helt tæt på

Tina Boelt

Hvad reagerer du positivt på?

Smil og glade mennesker smitter altid positivt! Varme, blomster og farver, og så er Nordjysk tør lune er også et hit..

Hvad kan du blive så opslugt af, at du ikke bemærker, hvad der foregår omkring dig?

Ud over mine børn, elsker jeg at male og sætte gamle møbler i stand. Der kan hurtig forsvinde en hel dag for mig, når jeg får en fiks ide til et sådan projekt. Jeg hører altid lydbøger, når jeg kører bil – og det er altså sket, at min mand har fundet mig i bilen i garagen, fordi jeg liiiige skulle have næste kapitel med.

Hvad motiverer dig?

Udfordringer og resultater

Hvad kunne du tænke dig at gøre, hvis du vidste, at det aldrig kunne gå galt?

Så ville jeg op og gå en tur på månen. Udforske planeter. Springe fra stjerne til stjerne i vægtløs tilstand.

En tanke der sprang ud af en af ungernes skoleprojekt for mange år siden.

Hvad glæder du dig akkurat til lige nu?

At overraske min daglige leder i Hou med et surprice visit på 50-årsdagen i eftermiddag.

 

De hurtige – helt tæt på

Kenneth Morville

Hvad er vigtigt for dig at eje?

Hvis man kan kalde det at eje, så vil jeg svare min familie. Familien betyder utroligt meget for mig.

Hvornår har du været allermest stolt?

Da mine børn kom til verdenen. Det er et øjeblik, jeg har svært ved at sætte ord på, men som gjorde mig til verdens mest stolte mand.

Hvilken årstid synes du bedst om?

Forår og sommer er mine fortrukne årstider. Det handler om den energi det giver mig, og den energi man mærker hos andre. Der er altid et fornyet håb, en anden livsglæde og meget mere optimisme.  Det er også her, at jeg nyder mine hobbyer –  nemlig fotografering og fluefiskeri.

Læs om fantastiske oplevelser og events