Blokhus

VesterhavsCaminoen er åbnet

Nyt koncept med 3 dages vandreferier langs Nordjyllands vestkyst
FOTO: Anne Nøhr Ringgren

Et helt nye vandreprodukt er lanceret, og du kan nu bestille en uforglemmelig vandreferie midt i den smukke natur langs Vesterhavet i Nordjylland.

Her skal du slet ikke tænke på, hvor du skal vandre, overnatte eller spise. Samtidig skal du ikke være bekymret for at gå turen med en tung rygsæk med alle dine personlige ejendele indeni eller hvordan du i det hele taget skal komme retur til startstedet for turen.
Alt er nemlig allerede arrangeret på forhånd.
Du køber hele pakken, og deltager på en 3 dages velorganiseret vandretur langs Nordjyllands vestkyst med indbyggede overnatninger, morgenmad og bagagetransport.

Slettestrand til Skagen

Turen starter enten i Slettestrand eller længere mod nord i Tversted og slutter henholdsvis i Lønstrup eller i Skagen. Undervejs overnattes der på dejlige hoteller, hvor der også er forplejning.
Ved turens afslutning transporteres gæsterne tilbage til startstedet enten i Slettestrand eller Tversted.
Firmaet bag tager sig af at arrangere hele forløbet, så det er bare med at snøre vandrestøvlerne og begive dig ud i den smukke natur, der kendetegner den nordjyske vestkyst.

Løkken vandre
nr lyngby rubjerg

To lokale gutter fra Løkken

Konceptet Vesterhavscaminoen er udviklet af rejseselskabet BikeWithUs Nord, ejet og drevet af et ungt par i Harboøre sammen med indehaverne af VestEvent og OutNature i Løkken: Martin Svendsen og Kasper Nørgaard.

-Vi blev kontaktet for et par år siden af de to unge iværksættere Malthe Krarup Andersen og Stine Holm. Oprindeligt startede parret BikeWithUs Aps i det vestlige Jylland i 2018, hvor de solgte pakkerejser til cyklister.

De oplevede en stigende efterspørgsel på tilsvarende produkter indenfor vandreferier, og det ville vi gerne være med i, fortæller Martin Svendsen.
Han har sammen med makkeren Kasper Nørgaard allerede en del erfaring med oplevelser i naturen, og med base fra forretningen i Løkken, er de samtidig også lokalkendte i området langs kysten i Nordjylland.

Firmaet har siden starten af samarbejdet brugt tid sammen på at udvikle et komplet booking- og logistiksystem, der kan håndtere og styre mange gæster.
Grunden til, at der måske ikke er så mange andre virksomheder, der har denne produkttype på hylderne er, at det er komplekst og omkostningstungt.

-Det er her de fleste virksomheder giver op, forklarer Martin. For at forstå det skal man forestille sig, hvordan det er at styre bookinger, bagage og transport af f.eks. 50 eller måske 100 gæster på forskellige dage og forskellige steder. Her var vi også selv udfordret i starten, oplyser Martin Svendsen.
Men nu er vi i mål og har lanceret VesterhavsCaminoen, som nu udbyder 2 ture i Vestjylland og 2 i Nordjylland, som henvender sig både til de erfarne og uerfarne vandrere.

Strandhotellet
Strandhotellet blokhus

Vandreferie med kvalitet

Turene, der i gennemsnit er 16 km. pr. dag, foregår på de etablerede stier langs kysten med små afstikkere til skønne naturperler eller seværdigheder, som vi har udvalgt og som vi vurderer man bør se på turen, siger Martin Svendsen.

Overnatningerne foregår på udvalgte gode hoteller, som f.eks. Strandhotellet i Blokhus, Løkken Badehotel og Hjorths Badehotel. Samtidig er der både sengelinned samt morgenmad inkluderet. Øvrig forplejning foregår på ruten, men der er gode forslag i den guide, som gæsterne bliver udstyret med inden afgang.

-Vi har prioriteret, at kvaliteten er god på overnatningsstederne, men samtidig er vi også i gang med en shelterløsning til næste år, så der udbydes også snart noget i en anden kaliber, fortæller Martin Svendsen.

Konceptet henvender sig ikke blot til gæster på det danske marked. Firmaet håber også på at kunne afsætte turene til både hollandske og tyske gæster.

-I den forbindelse samarbejder vi med agenter på begge markeder, afslutter Martin Svendsen.

Priserne på turene starter fra 1.995,-, og pakkeløsningerne kan bestilles på deres hjemmeside.

Læs om fantastiske oplevelser og events