Blokhus

Vesterhavsmarch i juli

 | FOTO: Poul Nymark
Den velkendte march afholdes 2. juli og startområdet er på Blokhus Torv
vesterhavsmarch

Afholdelsen af Vesterhavsmarch er genoptaget efter en pause i 2022, og den afvikles fremover af Jetsmark Idrætscenter samt en række frivillige fra centerets foreninger.
Marchen afholdes 1. søndag i juli måned, som i år vil være 2. juli kl. 10.00, og det vil fremover være en fast tradition.
Starten flyttes fra stranden til fremover at være fra Blokhus Torv, hvor der allerede er scene, borde/bænke sæt, el og alt hvad et startområde skal rumme.
En tradition, som fastholdes fra tidligere, er Advokatens Jazzband, som kommer og spiller på scenen på Blokhus Torv.
Det betyder, at der igen vippes med tæerne, danses på bordene og købes en dejlig kold fadøl eller sodavand dertil, oplyser arrangørerne.
-Vesterhavsmarchen bliver en skøn tur på stranden, jazzmusik og glade deltagere, som oven i købet støtter et godt formål, da overskuddet går til områdets foreninger.
Vore foreninger laver en del events og samarbejder i og omkring Blokhus, hvor mange medlemmer kommer fra. Derfor ser vi det som en fordel at vi sammen kan lave en begivenhed, som både kommer de lokale i Blokhus, men også Jetsmarkområdet til gavn, siger Anette Christiansen fra Jetsmark Idrætcenter.

Vesterhavsmarchen
Vesterhavsmarchen

Flere ruter

Til Vesterhavsmarchen er det muligt at vælge imellem flere afmærkede ruter, som vil være 3, 14 og 28 kilometer. På ruterne vil der også være depoter og toiletter.
-Ved tilmelding på hjemmesiden www.vesterhavsmarch-blokhus-lokken.dk får de første 800 betalende deltagere uddelt en specialdesignet Vesterhavsmarch 2023-pin, som vi er sikre på bliver et attraktivt minde år efter år.

Læs om fantastiske oplevelser og events